Kolme luonnoskuvaa uudistuvasta ŠKODA Kodiaqista

Mladá Boleslav 30. maaliskuuta 2021. Kolme luonnoskuvaa paljastavat yksityiskohtia uudistuvasta ŠKODA Kodiaqista. Kookas, myös seitsemänpaikkaisena saatava KODIAQ aloitti Škodan mallistolaajennuksen katumaastureihin vuonna 2016. Nyt Kodiaqin ulkonäköä päivitetään ja tekniikkaa hiotaan. Uudistunut KODIAQ tuodaan julkisuuteen 13. huhtikuuta 2021.
ŠKODA AUTO

Julkaistuista luonnoskuvista ensimmäinen näyttää ŠKODA Kodiaqin uudistuneen keulailmeen: konepellin muotoilu on uusi ja entistä pystymmässä, nyt kuusikulmaisessa jäähdyttimen säleikössä on voimaa ilmentävät kaksoislamellit. Ajovaloyksiköt ovat aiempaa matalammat ja sumuvalot on sijoitettu niiden alapuolelle. Keulan selvästi havaittaviin muutoksiin lukeutuu myös uudistunut etuhelma, jonka keskellä on leveä ja matala ilmanohjausaukko. Sitä koristavat L-muotoiset elementit päissä ja alumiininvärinen koristeosa.

Toinen luonnoskuva on lähikuva uusista ajovaloista. Kuvassa näkyvät selvästi kaksi päällekkäin sijoitettua LED-moduulia, jotka luovat autolle kauniin valoilmeen. Kolmas luonnoskuva paljastaa, että uudet terävälinjaiset takavaloyksiköt ovat keulan ajovaloyksiköiden tyylin mukaisesti aiempaa matalammat. Näistäkin takavaloyksiköistä löytyy Škodalle tyypillinen kristallimaisuus, ja palaessaan takavalot muodostavat aiempaa matalamman version kaikille SKODA-automalleille ominaisesta C-kirjaimen muodosta.

Vuonna 2016 ensiesitelty KODIAQ aloitti Škodan mallistolaajennuksen katumaastureihin ja katumaastureiden nimeämisperinteen: katumaastureiden nimet alkavat K-kirjaimella ja loppuvat Q-kirjaimeen. Myös seitsemänpaikkaisena saatavaa Kodiaqia on valmistettu yli 600 000 kappaletta. KODIAQ on myynnissä 60 maassa. Uudistunut ŠKODA KODIAQ ensiesitellään 13. huhtikuuta 2021.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki