Lindholm kiidätti Škodansa WRC3 –luokan kärkeen

Kuuden ajetun erikoiskokeen jälkeen Emil Lindholm johtaa WRC3 –luokkaa. Toista sijaa pitävä Mikko Heikkilä on jäänyt Lindholmista 17,1 sekuntia.

TGS:n tuttu ŠKODA-kolmikko lähti perjantain erikoiskokeille päättäväisenä Secto Automotive Rally Finlandissa, eli Suomen MM-rallissa. Se näkyi välittömästi myös tuloksissa, sillä edellisviikonlopun Ralli SM –päätösosakilpailun jäljiltä tuntuma kovaa ajamiseen oli hyvä.

Tuore SM1 –luokan mestari Emil Lindholm piti koko päivän tasaista ja vauhdikasta menoa yllä. Kilpakumppanit jäivät taakse, ja Emilillä oli hymy herkässä.

- Hyvin on sujunut. Vähän on ollut syöpyneitä paikkoja meidän numerollamme, mutta jatketaan tällä tavalla. Hauskaa on ollut, Lindholm myhäili.

Mikko Heikkilä oli myös tyytyväinen suoritukseensa, vaikka kriittisenä kuljettajana löysikin nopeasti joitain parannuksen kohteita.

- Ollaan siellä missä halusinkin. Pohja-aika Sahloinen-Moksissa (EK3) oli hyvä, se tuli molemmilla kierroksilla hyvin. Jos jotain pitäisi korjata, niin Ässämäki ei sujunut kummallakaan kerralla. Sen verran varovaisuutta oli siellä. Sama ajatus on huomennakin. Ajetaan ehjästi pätkät läpi, vaikeat pätkät siellä on edessä.

Teemu Asunmaa lähtee luokan kolmannelta sijalta lauantain lenkille. Avauspäivän erikoiskokeet eivät aivan maistuneet alavutelaiselle.

- Aika huono päivä oli. Varsinkin illan kaksi erikoiskoetta ei oikein lähtenyt. Ero sinänsä ei paha ole, mutta täytyy katsoa mitä tehtiin väärin, suunnitteli Asunmaa.

Lauantaina rallissa ajetaan yhdeksän erikoiskoetta.

Secto Automotive Rally Finland - WRC3 –luokan tilanne EK6 jälkeen:

Emil Lindholm 47.01,5, ŠKODA Fabia

Mikko Heikkilä +17,1, ŠKODA Fabia

Teemu Asunmaa +29,5, ŠKODA Fabia

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki