Lindholm saalisti kakkossijan Top Building -rallista

Emil Lindholm oli Top Building -rallin nopein ŠKODA-kuljettaja. Eroa kilpailun voittaneeseen Egon Kauriin kertyi 19,6 sekuntia.

Kakkossija riitti nostamaan TGS-tiimin kuljettajan SM-pistetaulukon kärkipaikalle, kun ajamatta on enää kauden päätösosakilpailu Kokkolassa. Lindholm nautiskeli kaksipäiväisen rallin reitistä täysin siemauksin.

- Hyvä fiilis jäi tästä. Viimeinenkin erikoiskoe tuli vielä hienosti, vaikka irtosoraa oli paljon tien pinnassa. Uran sivussa pitoa ei ollut yhtään. Aika mielenkiintoinen tilanne on nyt. En uskonut vielä talvikauden jälkeen, että voimme taistella mestaruudesta, Lindholm hymyili.

Kovin isolla marginaalilla Lindholmin kakkossija ei kuitenkaan tullut, sillä tiimikaveri Mikko Heikkilä jäi vain 0,6 sekuntia kakkossijasta.

- Vauhti löytyi hieman myöhään. Emme pystyneet vastaamaan kärjen vauhtiin, vaikka olikin kiva ajaa. Jotain täytyy nyt keksiä ennen viimeistä rallia, sillä kyllä mestaruudesta olisi kiva ajaa.

SM1 –pistetaulukon kärkipaikalla Lahden seudulla ajettuun Top Building –ralliin startannut Teemu Asunmaa ennätti vasta viidenneksi.

- Tämä oli kauden vaikein ralli, ei ollut meidän viikonloppumme. Ajo tökki ja oli hankala ajaa. Mestaruus ei enää ole omissa käsissämme, eli vaatii muilta epäonnea. Sitä kuitenkin edelleen jahtaamme, vahvisti SM1 –luokan hallitseva mestari.

Viimeisessä osakilpailussa mahdollisuus SM1 -luokan mestaruuteen on yhä kaikilla kolmella TGS-tiimin kuljettajalla.

Lopputulokset – Top Building -ralli:

1) Egon Kaur 53,40,8

2) Emil Lindholm, ŠKODA Fabia +19,6

3) Mikko Heikkilä, ŠKODA Fabia +20,2

4) Eerik Pietarinen +38,6

5) Teemu Asunmaa, ŠKODA Fabia +44,8

Pistetilanne SM1 –luokka:

1) Emil Lindholm 97

2) Mikko Heikkilä 90

3) Teemu Asunmaa 86

4) Juha Salo 66

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki