Lindholm WRC3 -luokan toiselta sijalta lauantaihin

Emil Lindholm aloitti Viron MM-rallin luokkansa toiseksi kiireisintä vauhtia. Myös toisella kotimaisella ŠKODA-kuljettajalla, Mikko Heikkilällä kulkee mukavasti WRC3 –luokan neljännellä sijalla.

Lindholm pitää WRC3 –luokan kakkostilaa. Perjantain kahdeksalla erikoiskokeella eroa luokan kärjessä ajavaan Alexey Lukyanukiin kertyi 44,6 sekuntia.

"Tämä oli hyvä päivä, hauskaa oli. Muutamia kunnon hyppyjä tuli tehtyä huimissa paikoissa. Muutamia hienoja ylityksiä on mutkissakin, ja kyllä juuri niistä eniten ”kicksejä” saa", Lindholm myhäili.

Pahimman haastajan vauhtiinkin olisi rahkeita, mutta silloin riskit nousevat jo huomattaviksi.

"Lukyanukin vauhti tuntuu mahdolliselta saavuttaa, mutta sitten ei voi paljon enää nostella hyppyihin. Hän on kuitenkin Viron rallimestari, joten hän tuntee tiet. Huomenna on vähän kapeampaa ja haastavampaa, mutta jatketaan vain pirun tarkasti ja nuotista ajaen".

Mikko Heikkilä, jolle Viron osakilpailu, on ensimmäinen MM-ralli Suomen ulkopuolella, nousi päivän viimeisellä erikoiskokeella kaksi sijaa. Eroa luokan kärkeen on 2.09,3 minuuttia.

"En ole tyytyväinen vauhtiini, aikaeroa on liikaa kärkeen. Mikään ei sinällään häiritse ajamistani, joten en tiedä, mistä ero tulee. Mutta nautitaan erikoiskokeista huomennakin". 

WRC3 –luokan tilanne EK9/24 jälkeen

  1. Alexey Lukyanuk, ŠKODA Fabia 1.10.39,4
  2. Emil Lindholm, ŠKODA Fabia +44,6
  3. Pepe Lopez, ŠKODA Fabia +2.07,3
  4. Mikko Heikkilä, ŠKODA Fabia +2.09,3

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki