Kamiq Explore Edition edustaa dynaamista, vankkaa ja kompaktia crossover-katumaasturia. Erikoismalli on saatavilla rajoitetun ajan.

Nyt on Kamiqin aika – tutustu erikoismalliin

Haluaisitko tutustua Škodan ketterään crossover-katumaasturiin? Nyt jos koskaan kannattaa sopia treffit, sillä uusi Kamiq Explore Edition on saatavilla vain rajoitetun ajan. Erikoismalli on varusteltu elämäsi seikkailuihin.

Kamiq kuuluu Kodiaqin ja Karoqin kanssa Škodan katumaasturiperheeseen, jota yhdistävät tyylikkyys, turvallisuus, tilavuus, innovatiivisuus ja sporttisuus. Kolmikon kuopus, Kamiq, on vankan katumaasturin ja käytännöllisen kaupunkiauton nerokas yhdistelmä.

Rajoitetun ajan nyt saatavilla oleva, dynaaminen ja erikoisvarusteltu Kamiq Explore Edition sopii moneen menoon. Valittavana ovat vaihtoehdot: 1.0 TSI 81 kW 6-vaihteinen manuaali ja 1.0 TSI 81 kW 7-vaihteinen DSG-automaatti.

Kamiq Explore Edition - erikoismallin varusteet

  • automaatti-ilmastointi, kaksialueinen
  • 8” värillinen kosketusnäyttö
  • 17” kevytmetallivanteet
  • lämmitettävä ohjauspyörä
  • sähkötoimiset sivuikkunoiden nostimet edessä ja takana
  • pysäköintitutka takana
  • 2 USB-C-liitintä edessä ja 2 takana
  • sadetunnistin

Sovi koeajotreffit Škoda-jälleenmyyjän kanssa ja tutustu Kamiq Explore Edition -erikoismalliin.

Sopii kuin valettu mihin tahansa

Keväällä 2019 Geneven autonäyttelyssä ensiesittelyn urbaanin crossover-katumaasturimallin nimi on peräisin Pohjois-Kanadassa ja Grönlannissa asuvien inuiittien kielestä, jossa se kuvaa jotakin, joka sopii kuin valettu mihin tahansa tilanteeseen.

Niinpä Kamiq yhdistääkin perheautokokoluokan auton ketteryyden ja vaivattoman käsiteltävyyteen katumaasturin tunnettuihin vahvuuksiin, kuten korkeampaan istuma-asentoon, parempaan näkyvyyteen ja suurempaan maavaraan. Auto istuu niin kaupungin kortteleihin kuin maanteille.

Nykyaikaisilla avustin- ja tietoviihdejärjestelmillä, reilun väljillä sisätiloilla sekä lukuisilla Simply Clever -ratkaisuilla Kamiq täyttää sekä perhekeskeisten että lifestyle-suuntautuneiden asiakkaiden odotukset.

Isompien sisarustensa jalanjäljissä Kamiq on valloittanut oman menestyksellisen paikkansa, vakuuttanut niin autoilijat kuin auto- ja liikennetoimittajat sekä voittanut useita kansainvälisiä palkintoja. Vuonna 2020 Kamiq vastaanotti arvostetun Vuoden Auto Suomessa -tittelin.