Pesäpallon Superpesis-kausi käynnistyy 2.6.2021. Mukana menossa on myös ŠKODA.

Pesäpallon Superpesiskausi starttaa

Jännittävä Superpesiskausi käynnistyy kesäkuun alusta. Tänä vuonna Suomen Pesäpalloliiton pääyhteistyökumppanina toimii ŠKODA.
Kuva: Suomen Pesäpalloliitto

Suomalaisten kansallispelillä menee hyvin. Koronavuodesta huolimatta laji on voimissaan, ja superpesiskausi miesten ja naisten pääsarjoissa pääsee jälleen käyntiin. Kauden vauhdikkaasti käynnistävissä ensimmäisissä otteluissa kohtaavat keskiviikkona 2.6.2021 Kempeleen Kiri ja Vimpelin Veto sekä Joensuun Maila ja Haminan Palloilijat.

Innolla uuteen kauteen

Škodan ja Suomen Pesäpalloliiton monipuolinen yhteistyö näkyy ja kuuluu vahvasti kauden aikana tulevissa tapahtumissa, superpesisotteluissa sekä eri mediakanavilla.

”Škoda on meille merkittävä pääyhteistyökumppani. Kehitetyn kumppanikonseptin myötä olemme rakentaneet monitasoisen yhteistyön, jonka ansiosta mm. tuomme tarinoita esiin superpesisseurojen taustoilta sekä vahvistamme Superpesiksen katsojakokemuksia. Škoda on arvostettu brändi, joka vahvistaa myös Superpesis-brändin kehitystä. Lähdemme innolla uuteen kauteen”, Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppainen sanoo.

”Haluamme olla kokonaisvaltaisesti edistämässä pesäpallon matkaa kohti lajin 100-vuotisjuhlavuotta. Suosittujen naisten ja miesten pääsarjojen ohella olemme mukana lasten ja nuorten toiminnassa, jolla on pesäpallomaailmassa merkittävä rooli”, Škodan brändijohtaja Jukka-Pekka Kevätsalo kertoo.

Seuraa yhteistyötä ja kauden etenemistä skodamagazine.fi-sivustolla.

Lisätietoa Superpesiksen kaudesta ja otteluohjelmasta 2021 löydät superpesis.fi-sivustolta.