Pysäköintimaksut kätevästi Euroopassa: ŠKODA ottanut käyttöön uuden Pay to Park -palvelun myös Suomessa

17. marraskuuta 2022. Uusi ŠKODA Connect -palvelu Pay to Park helpottaa pysäköintiä Euroopassa: MyŠKODA-sovelluksesta ja jopa autonsa tietoviihdenäytöstä ŠKODA-asiakkaat näkevät pysäköintipaikat sekä niiden hinnat, ja voivat myös kätevästi maksaa pysäköintinsä. Sveitsissä toteutetun pilottivaiheen jälkeen tämä palvelu on nyt käytettävissä myös Belgiassa, Itävallassa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Suomessa. ŠKODA jatkaa palvelun laajentamista piakkoin kahdeksaan muuhunkin Euroopan maahan.
Kuva: ŠKODA AUTO

Myynnistä ja markkinoinnista vastaava ŠKODA AUTON hallituksen jäsen Martin Jahn: "Uudella ŠKODA Connect -palvelulla Pay to Park asiakkaamme voivat vaivattomasti ja nopeasti etsiä vapaita pysäköintipaikkoja monissa Euroopan maissa ja maksaa pysäköintimaksun kätevästi MyŠKODA-sovelluksesta ja jopa suoraan auton tietoviihdejärjestelmästä."

Suunnitelmissa palvelun laajentaminen
ŠKODA AUTO on tuonut Sveitsissä pilotoidun Pay to Park -palvelun nyt asiakkaidensa käytettäväksi Belgiassa, Itävallassa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Sveitsissä ja Suomessa. Nämä maat saavat piakkoin seurakseen kahdeksan maata lisää – Alankomaat, Espanjan, Islannin, Italian, Ranskan, Ruotsin, Slovenian ja Unkarin.

Palvelu käytettävissä älypuhelimesta ja jopa auton tietoviihdejärjestelmästä
Asiakkaat voivat käyttää palvelua älypuhelimeensa asennetusta MyŠKODA-sovelluksesta ja automalliston nykyisistä navigoinnilla varustetuista Amundsen- ja Columbus-tietoviihdejärjestelmistä. Auton järjestelmään ladattava sovellus on saatavissa malleihin FABIA, KAMIQ, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, SUPERB ja KODIAQ.

Helppo rekisteröityminen
Pay to Park -palvelun käyttämiseen tarvitaan aktivoitu ŠKODA Connect -tili ja voimassa oleva Care Connect/Remote Access -etäkäyttötoimintojen palvelutilaus. Kun maksutiedot on tallennettu MyŠKODA-sovelluksen kautta ja palvelu aktivoitu, sitä voi käyttää myös suoraan auton tietoviihdenäytöstä, josta käyttäjä lisäksi näkee mitkä pysäköintipaikat voi maksaa verkkomaksuna. Auton pysäköinnin yhteydessä kuljettaja valitsee pysäköintiajan, ja tarvittaessa hän voi lopettaa pysäköintitapahtuman etuajassa tai jatkaa pysäköintiaikaa heti edellisen tapahtuman loputtua. Pysäköinti maksetaan verkkomaksuna pysäköintitapahtuman lopettamisen yhteydessä.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki