Škoda Auto julkaisee ennakkovideoklipin uudesta Superbista ja tiedottaa ensiesittelytilaisuuden ajankohdan

Mladá Boleslav 30. lokakuuta 2023. Škoda Auto ennakoi neljännen sukupolven Superbin ensiesittelyä julkaisemalla lyhyen videoklipin uutuusmallinsa ulkonäön ja sisätilojen kohokohdista. Uusi Superb esitellään 2. marraskuuta klo 20 alkavassa tilaisuudessa, jota on mahdollista seurata livenä esimerkiksi Škoda Magazine -sivustolta, Škoda Storyboardista sekä Škodan YouTube-kanavalta.
Kuva: Škoda Auto

Videoklipistä voi nähdä uuden Superbin dynaamiset mittasuhteet, toisen sukupolven Matrix LED -ajovalot ja kristallielementtiset takavaloyksiköt sekä piirteitä Škodan uudesta Modern Solid -muotokielestä. Sisätiloissa huomio kiinnittyy etenkin uusiin kierrettäviin ja painettaviin Smart Dials -säätimiin ja ohjauspyörän viereen siirrettyyn vaihteenvalitsimeen. Uusi Superb tulee saataville sekä liftback- että Combi-mallina, joiden voimalinjavaihtoehtoja on kaikkiaan kuusi, mukaan lukien kehittynyt ladattava hybridi ja ensimmäistä kertaa myös kevythybridi.

Ensiesittely lähetetään suorana verkossa englanniksi Škoda Magazine -sivustolla, Škoda Storyboardissa ja Škodan YouTube-, X- ja LinkedIn-kanavilla 2. marraskuuta klo 20 alkaen. Kattava lehdistömateriaali julkaistaan ensiesittelyiltana Škoda Storyboardin Media Roomissa.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki