Škoda Auto julkaisee luonnoskuvia uuden Superbin ulkonäöstä

Mladá Boleslav 25. lokakuuta 2023. Škoda Auto julkaisee viikko ennen uuden neljännen sukupolven Superbin ensiesittelyä luonnoskuvia uutuuden ulkonäöstä. Muotoilussa on viitteitä Škodan uudesta Modern Solid -muotokielestä, ja selvimpiin uusiin muotoiluyksityiskohtiin kuuluvat uudet kristallimaisten elementtien koristamat Matrix LED -ajovalot ja LED-takavalot. Uusi neljännen sukupolven Superb pääsee parrasvaloihin 2. marraskuuta kello 20 alkaen verkossa näytettävässä ensiesittelytilaisuudessa.
Kuva: Škoda Auto

Škodan muotoilujohtaja Oliver Stefani: "Superb on perinteisesti muovannut Škoda-automallien muotokieltä, eikä neljäs mallisukupolvi tee poikkeusta: sen ulkonäköä hallitsevat teräväpiirteiset linjat, selkeästi määrittyvät dynaamiset mittasuhteet sekä modernin veistokselliset ja kristallipiirteiset muodot."

Nyt julkaistut ulkonäön luonnoskuvat näyttävät ensimmäisiä piirteitä Škodan uudesta Modern Solid -muotokielestä. Jo luonnoskuvissa korostuu Škoda Auton omistautuminen muotoilufilosofialleen ja uudelleen vahvistetuille brändiarvoilleen kuten käytännöllisyydelle ja reiluille sisätiloille. Pituutta ja korkeutta kasvanut neljännen sukupolven Superb on entistä aerodynaamisempi, ja sen korimuotoilussa on lukuisia hienoja yksityiskohtia. Niitä ovat esimerkiksi terävälinjaiset ja kristallimaisemmat ajovaloyksiköt, entistä suurempi pääntila ja suurempi tavaratila.

Uuden Superbin ensiesittely lähetetään suorana verkossa englanniksi Skodamagazine.fi, Škoda Storyboard -sivustolla sekä Škodan YouTube -kanavalla 2. marraskuuta 2023 klo 20.00 alkaen.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki