Škoda Auton vuotuinen lehdistökonferenssi: näkemyksiä taloustilanteesta ja tulevan sähköauton muotoilusta

Mladá Boleslav 7. maaliskuuta 2024. Škoda Auto lähettää tämän vuoden lehdistökonferenssinsa suorana verkossa perjantaina 15. maaliskuuta klo 11.00. Suoraa lähetystä voi seurata Škoda Storyboardista ja Škodan virallisilta sosiaalisen median kanavilta. Škoda Auto esittää vuoden 2023 tärkeimmät talouslukunsa ja kertoo nykyisestä kehityksestä sekä strategisista suunnitelmistaan. Lisäksi Škoda Auto paljastaa tulevan täyssähkömallinsa muotokieltä.
Kuva: Škoda Auto

Škoda Auton pääjohtaja Klaus Zellmer kertoo alustuspuheenvuorossaan yhtiön päättyneen tilikauden toiminnasta ja saavutuksista, ja hänen jälkeensä on Škoda Auton hallituksessa taloudesta, IT-järjestelmistä ja lakiasioista vastaavan jäsenen Holger Petersin vuoro kertoa yhtiön keskeiset taloustiedot. Myynnistä ja markkinoinnista vastaava Škoda Auton hallituksen jäsen Martin Jahn puolestaan alustaa Škodan myynnin kehityksestä ja kansainvälistymisestä.

Suorana verkossa välitettävä tilaisuus huipentuu median edustajien kysymysten ja vastausten osioon, joka tarjoaa mahdollisuuden keskustella suoraan hallituksen jäsenten kanssa. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen osoitteeseen media@skoda-auto.cz ja suoran lähetyksen aikana Sli.do:n kautta kysymysten ja vastausten osion alkuun saakka.

Media voi myös välittää suoran lähetyksen Škoda Auton vuotuisesta lehdistökonferenssista omilla kanavillaan käyttämällä upotettua koodia.

Ajankohta: Perjantai 15. maaliskuuta klo 11.00 – 12.30

Ajankohta: Perjantai 15. maaliskuuta klo 11.00 – 12.30

Suoran lähetyksen kanavat:

Škoda Storyboard: https://www.skoda-storyboard.com/en/

YouTube: https://youtube.com/live/_y_DusQZuWI

X: https://x.com/skodaautonews

Upotettu koodi: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_y_DusQZuWI?si=M5UW9ZYQHeFVH01H" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>