Škoda ja MTK Hankinnat starttasivat yhteistyön – uusi etu jäsenille

18.4.2023. Škoda ja MTK Hankinnat ovat aloittaneet valtakunnallisen yhteistyön. Yhteistyö tarkoittaa käytännössä jäsenetua, joka koskee kaikkia MTK-, Mhy- ja SLC-jäseniä sekä Škoda-malleja, joiden ensirekisteröintipäivä on 1.4.2023 tai siitä eteenpäin.

Sopimuksen piirissä ovat kaikki Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton (MTK), Metsänhoitoyhdistyksen (Mhy) sekä Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbundin (SLC) jäsenet. MTK Hankinnat Oy perustettiin vuonna 2020 neuvottelemaan jäsenetuja suomalaisille maatalousyrittäjille ja metsänomistajille.

”Jäsenedut ovat taloudellisesti merkittäviä ja ne on neuvoteltu tukemaan jäsenten yritystoimintaa ja elinkeinoa siten, että maa- ja metsätalous voi kasvaa ja tulla kannattavammaksi. Maa- ja metsätalousyrittäjät tuottavat ruoan pöytäämme ja pitävät huolta metsistämme pitkäjänteisesti myös seuraavaa sukupolvea ajatellen”, MTK Hankinnat Oy:n toimitusjohtaja Sanna Blomberg sanoo.

”On hienoa lanseerata uusi jäsenetu perinteikkään automerkin kanssa, jonka autot ovat hinta-laatusuhteeltaan lyömättömiä. Škodan jälleenmyynti- ja huoltoverkostot kattavat koko Suomen, mikä on myös jäsenillemme merkittävä etu”, Blomberg lisää.

Edun piirissä olevia jäseniä on yli 200 000. Kaikkia jäsenkunnan ammatteja ja elinkeinoja yhdistää se, että ne perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin sekä niiden kestävään ja taloudelliseen hyödyntämiseen. Vastuullisuus on myös yksi Škodan toiminnan kulmakivistä ja arvoista.

”Škoda haluaa auttaa ihmisiä elämään vähän fiksummin, kestävämmin ja mukavammin sekä olla helposti lähestyttävä. Haluamme myös yllättää asiakkaamme edelleen positiivisesti. Siksi on ilo olla mukana tarjoamassa jäsenetua MTK Hankinnat Oy:n kautta näin suurelle joukolle”, Škoda Suomen viestintäpäällikkö Kari Aalo kertoo. Lue lisää: mtkhankinnat.fi

Lisätietoja
Kari Aalo
Viestintäpäällikkö
+358 10 436 2112
kari.aalo@skoda.fi