Škoda julkaisee tulevan Elroq-täyssähkömallin ensimmäiset siluettikuvat

Mladá Boleslav 22.5.2024. Škoda Auto on julkaissut Elroq-mallin ensimmäiset viralliset siluettikuvat. Kompakti täyssähkökatumaasturi on Škodan ensimmäinen Modern Solid -muotokieltä ilmentävä sarjatuotantomalli. Minimalistisessa ulkonäössä vankkuus, toimivuus ja autenttisuus yhdistyvät turvallisuutta ja vahvuutta huokuvaan muotoiluun. Škoda Elroqin maailman ensiensiesittely syksyllä 2024 käynnistää Škodan uuden mallistokampanjan, jonka myötä lähivuosina esitellään kaikkiaan kuusi täyssähkömallia.
Teksti ja kuvat Škoda Auto

Škoda Auton muotoilujohtaja Oliver Stefani: "Muotoilu on tärkeä osa Škodan brändi-ilmettä ja yksi menestyksemme päätekijöistä. Keskeisimpien visuaalisten elementtien jatkuva kehitys on samalla sekä vaativa että innostava tehtävä. Sen vuoksi tiimini ja minä olemme innoissamme päästessämme esittelemään ensimmäisen uutta Modern Solid -muotokieltä ilmentävän Škoda-automallin piirteitä, joihin lukeutuvat Tech-Deck Face -etumaski ja jykevä kokonaisilme. Lisäksi vahvasti muotoiltua nokkapeltiä koristaa Škoda-tekstilogo ensimmäistä kertaa sarjatuotantomallissamme. Elroq on todellinen uusia tuulia luova katseenvangitsija."

Uusi keulaa koristava Škoda-tekstilogo ja Tech-Deck Face -etumaski

Elroqin keulaa hallitsevat kahteen yksikköön jaetut ajovalot. Ohuempi yläosa jatkuu saumattomasti lokasuojiin saakka. Nokkapeltiin näkyvälle paikalle sijoitettu Škoda-tekstilogo korostaa Škodan brändi-ilmettä. Innovatiivinen Tech-Deck Face -etumaski on moderni, tunnistettavissa oleva sirompi ja leveämpi uudelleentulkinta jäähdyttimen perinteisestä Škoda-säleiköstä. Elroqiin tarjolla olevat kookkaat vanteet korostavat auton vankkaa olemusta ja huippumodernit Matrix LED -ajovalot viimeistelevät sen näyttävän ilmeen.

Innovatiivisen muotoilun ja MEB-perustekniikan sulauma

Elroq on Enyaqin ja Enyaq Coupén ohella Škodan kolmas automalli, joka perustuu Volkswagen-konsernin skaalautuvaan sähköautojen perustekniikkaan (MEB). Samalla Elroq käynnistää Škodan uuden mallistokampanjan, jonka myötä lähivuosina esitellään kaikkiaan kuusi täyssähkömallia. Tuleva kompakti katumaasturi tarjoaa väljät sisätilat ja on poikkeuksellisen käytännöllinen Škodan mukavuus- ja toiminnallisuusperiaatteiden mukaisesti. Škoda Elroq ensiesitellään tänä syksynä.

Katso video (alla)

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki