Škoda on Suomessa pelattavien 2024 Jääkiekon U18 MM-kisojen pääyhteistyökumppani – yhteistyö vahvistuu

9.1.2024. Škoda tukee entistäkin vahvemmin suomalaista jääkiekkoa Suomen Jääkiekkoliiton ja Leijonien pääyhteistyökumppanina. Yhteistyö koskee miesten A-maajoukkuetta, nuorten maajoukkueita ja naisten maajoukkuetta. Škodaa maahantuova Helkama-Auto on nyt myös Suomessa pelattavien 2024 Jääkiekon U18 MM-kisojen pääyhteistyökumppani.
Teksti ja kuvat Škoda Auto

Pitkät jääkiekkoperinteet omaava Škoda tukee vuonna 2024 vahvasti suomalaista jääkiekkoa Suomen Jääkiekkoliiton ja Leijonien pääyhteistyökumppanina. Yhteistyö koskee miesten A-maajoukkuetta, nuorten maajoukkueita ja naisten maajoukkuetta.

”On hienoa, että markkinointiyhteistyö Škodan kanssa saa jälleen jatkoa ja yhä laajemmassa merkityksessä”, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen iloitsee.

Škoda tukee Pikkuleijonien MM-kisoja Suomessa

Tänä vuonna yhteistyö vahvistuu entisestään, sillä Škoda on tehnyt sopimuksen Jääkiekkoliiton kanssa myös keväällä Suomessa pelattavien 2024 Jääkiekon U18 MM-kisojen pääyhteistyökumppanina.

”On mahtavaa, että saimme Škodan U18 MM-kisojen pääyhteistyökumppaniksi. Škoda on tuttu brändi miesten MM-kisoista ja on hienoa päästä jatkamaan hyvää yhteistyötä myös poikien MM-kotikisoissa. Tapahtuman läpiviemisen kannalta on tärkeää saada kumppani, jonka palvelut tukevat kisojen järjestelyjä. Lisäksi saamme kumppanin, joka jakaa Jääkiekkoliiton ja MM-kisojen vastuulliset arvot”, U18 MM-kisojen pääsihteeri Petteri Hietanen kertoo.

Pikkuleijonien eli alle 18-vuotiaiden poikien 2024 Jääkiekon U18 MM-kisat pelataan 24.4.-5.5. Espoon Metro Areenalla ja Vantaan Trio Areenalla. Škoda näkyy kisoissa monin tavoin, kuten kaukaloissa ja kaukaloiden laidoilla. Lisäksi kisaorganisaation käytössä on kisavärein teipattuja Škoda Enyaq -täyssähköautoja.

Suomen Jääkiekkoliittoa ja Škodaa yhdistää nuorten liikkumisen ja unelmien edistäminen. 2024 Jääkiekon U18 MM-kisoissa Škoda mahdollistaa uusia elämyksiä joukolle jääkiekkoilevia lapsia ja nuoria, kun he pääsevät saattamaan joukkueen pelaajat juhlavasti jäälle ennen pelien alkua – Jääkiekkoliiton Kunnioita Peliä -arvojen ja reilun pelin hengessä.

Pitkät perinteet – jääkiekko on Škodan DNA:ssa

Jääkiekon MM-kisoilla ja Škodalla on yli 30 vuotta yhtäjaksoisesti kestänyt yhteistyökumppanuus. Tämän myötä Škodalla on hallussaan urheilulajien maailmanmestaruuskisojen historian pisimpään jatkuneen virallisen pääsponsorin maailmanennätys.

”Jääkiekko on Škodan DNA:ssa. On hienoa olla mukana tukemassa suomalaista huippujääkiekkoilua sen kaikilla tasoilla – miehissä, naisissa ja etenkin nuorissa.”, Škoda Suomen brändijohtaja Jukka-Pekka Kevätsalo sanoo.

Vuonna 2022 Jääkiekon MM-kisat pelattiin Tampereella ja Helsingissä, ja vuonna 2023 Tampereella ja Riikassa. Vuoden 2024 Jääkiekon MM-kisat pelataan 10.-26.5. Škodan kotimaassa Tšekin tasavallassa, Prahan ja Ostravan kaupungeissa.

Škoda on vuoden 2024 Jääkiekon U18 MM-kisojen virallinen pääyhteistyökumppani.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki