Škoda tarjoaa suuria elämyksiä nuorille jääkiekkoilijoille Pikkuleijonien MM-kisoissa

5.3.2024. Škoda mahdollistaa ainutkertaisia elämyksiä jääkiekkoileville lapsille yhdessä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa. Nyt avatussa haussa etsitään joukkueita, jotka pääsevät vastaanottamaan pelaajat jäälle Suomessa keväällä pelattavissa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa – niin Pikkuleijonien alkusarjan kuin finaaliviikonlopun otteluissa. Haku koskee U9 ja U10 -joukkueita ympäri Suomea.
Kuvat Škoda ja Suomen Jääkiekkoliitto

Škoda vahvistaa pitkäaikaista yhteistyötään Suomen Jääkiekkoliiton kanssa toimimalla vuoden 2024 Jääkiekon U18 MM-kisojen virallisena pääyhteistyökumppanina. Pikkuleijonien tukeminen tuo nyt tullessaan ainutkertaisen tilaisuuden myös jääkiekkoileville lapsille ja heidän perheilleen. Suomen Jääkiekkoliittoa ja Škodaa yhdistää lasten ja nuorten liikkumisen ja unelmien edistäminen.

”Järjestämme yhdessä Jääkiekkoliiton kanssa arvonnan, jossa tyttöjen ja poikien joukkueet voivat päästä juhlavasti vastaanottamaan jäälle U18-joukkueen Pikkuleijonia otteluiden alkuseremonioihin – Jääkiekkoliiton Kunnioita Peliä -arvojen ja reilun pelin hengessä”, Škodaa maahantuovan Helkama-Auton Head of Communication Kari Aalo kertoo.

”On mahtavaa, että saimme Škodan pääyhteistyökumppaniksi kevään U18 MM-kisoihin ja voimme yhdessä tarjota ainutkertaisia elämyksiä myös jääkiekkoileville lapsille ikäluokissa U9 ja U10. Saamme näin mahdollistettua upean muiston kisoista monille pienille junioreille”, U18 MM-kisojen pääsihteeri Petteri Hietanen sanoo.

Jäälle pääsee MM-kisojen aikana noin 200 junioria

U9 ja U10 -joukkueiden hakuaika on 26.2.-15.3.2024. Jokaiseen otteluun valitaan yksi joukkue (16-20 junioria), mikä tarkoittaa sitä, että jäälle pääsee kisojen aikana noin 200 pelaajaa. Joukkueiden valinnoista vastaa arvonnan perusteella Suomen Jääkiekkoliitto.

Vuoden 2024 Jääkiekon U18 MM-kisat pelataan 25.4.-5.5. Espoon Metro Areenalla ja Vantaan Tikkurila Areenalla. A-lohkossa pelaavat Suomi, Yhdysvallat, Slovakia, Norja ja Latvia, B-lohkossa Ruotsi, Kanada, Sveitsi, Tšekki ja Kazakstan. Škoda näkyy kisoissa monin tavoin kaukaloissa ja kaukaloiden laidoilla. Lisäksi kisaorganisaation käytössä on kisavärein teipattuja Škoda Enyaq -täyssähköautoja.

Pitkät perinteet – jääkiekko on Škodan DNA:ssa

Vuoden 2024 aikana Škoda tukee suomalaista jääkiekkoa Suomen Jääkiekkoliiton ja Leijonien pääyhteistyökumppanina. Yhteistyö koskee miesten A-maajoukkuetta, nuorten maajoukkueita ja naisten maajoukkuetta.

”Jääkiekko on Škodan DNA:ssa. On hienoa olla mukana tukemassa suomalaista huippujääkiekkoilua sen kaikilla tasoilla ja etenkin nyt myös nuorissa”, Škoda Suomen brändijohtaja Jukka-Pekka Kevätsalo sanoo.

Jääkiekon MM-kisoilla ja Škodalla on yli 30 vuotta yhtäjaksoisesti kestänyt yhteistyökumppanuus. Tämän myötä Škodalla on hallussaan urheilulajien maailmanmestaruuskisojen historian pisimpään jatkuneen virallisen pääsponsorin maailmanennätys. Vuoden 2024 Jääkiekon MM-kisat pelataan 10.-26.5. Škodan kotimaassa Tšekin tasavallassa, Prahan ja Ostravan kaupungeissa.

Škoda ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat avanneet arvonnan, jota kautta lasten ja nuorten joukkueet voivat päästä vastaanottamaan Pikkuleijonat jäälle keväällä 2024 järjestettävissä U18 MM-kisoissa. Kisat pelataan 25.4.-5.5.2024 Espoon Metro Areenalla ja Vantaan Tikkurila Areenalla. Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki