Škoda Vision Gran Turismo: Škoda Auto julkistaa maailmanensiesittelyn tiedot

Mladá Boleslav 23. huhtikuuta 2024. Škoda paljastaa Škoda Vision Gran Turismo -konseptiautonsa 24.4.2024 klo 19. Ensiesittely välitetään Prahan PLAYzone Arenalta livenä verkossa, ja sitä voi seurata Škoda Motorsportin ja Škoda Auto Česká republikan virallisilta YouTube-kanavilta. Tilaisuus striimataan myös PLAYzoneCZ:n Twitch-kanavalla. Jo ennen ensiesittelyä Škoda julkaisee Škoda Vision Gran Turismo -konseptiautosta ensimmäisen ennakkokuvan.
Teksti ja kuvat Škoda Auto

Škoda Auto vahvistaa läsnäoloaan digitaalisessa pelimaailmassa esittelemällä Škoda Vision Gran Turismon. Se on täyssähköinen konseptiauto Gran Turismo 7 PlayStation -peliin. Nelivetoisen yksipaikkaisen auton muotoilussa on nähtävissä piirteitä Škoda 1100 OHC Spider -mallista vuodelta 1957 ja Škodan nykyisestä Modern Solid -muotokielestä. Nyt julkaistava ensimmäinen ennakkokuva näyttää upeat, erittäin matalat takavalot.

Škoda Vision Gran Turismo -konseptiauton ensiesittelytilaisuus välitetään suorana verkossa englanniksi ja tšekiksi:

YouTube: Škoda Motorsport (EN)
YouTube: Škoda Česká republika (CZ)
Twitch: PLAYzone Arena (EN)

Kattava lehdistömateriaali julkaistaan ensiesittelyiltana englanniksi Škoda Storyboardin Media Roomissa ja suomeksi skodamagazine.fi:n mediahuoneessa.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki