TGS Worldwiden trio mielii vain voittoa Kouvolasta

Talvikauden päättävä Ralli SM –osakilpailu O.K. Auto-ralli ajetaan Kouvolan seudun teillä tulevana viikonloppuna. Rovaniemeltä, MM-rallista kotiutunut ŠKODA-kolmikko on jälleen valmis iskemään.

Parhaiten viikonloppu Rovaniemellä sujui hallitsevalta SM1-luokan mestarilta Teemu Asunmaalta. Voitto WRC3 –luokassa maistui hyvältä, mutta uusi haaste piikkipaikan säilyttämisestä Ralli SM –sarjassa odotti jo kulman takana.

"Nyt on pienempää tietä luvassa, ja kuulemani tiedon mukaan 40% erikoiskokeista näkyy jo sora. Pakkasta ja lunta on luvattu, mutta ei se tien pohjaan auta. Meillä on kahdeksan rengasta käytössä, eikä niistä varmasti paljon jää kotiin tuomista. Yritetään kuitenkin ajaa hyvä tulos ennen kevättaukoa".

Aina lauantaiaamun ulosajoonsa asti luokkajohdossa edennyt Emil Lindholm on niin ikään nälkäinen menestyksen suhteen. Kouvolassa olisi mukava paikata Rovaniemen tapahtumat.

"Kouvolassa on aina ollut kivat tiet. Vähän ikävä lähteä kisaan Arcticin tapahtumien jälkeen, mutta ei sitä liikaa kannata murehtia. Ajetaan sen minkä pystyy ja saadaan testikilometrejä renkaallemme".

Ykköspalkintoon sormensa mielessään kietoo myös Mikko Heikkilä, joka on kyennyt kasvattamaan vauhtiaan kovavauhtisten kilometrien myötä.

"Tuntuma on hyvä MM-rallin jälkeen. Siellä ero kärkeen oli liian suuri. Voittoon olisin tyytyväinen, muussa tapauksessa täytyy etsiä syitä tulokseen".

Rallissa ajetaan kuusi erikoiskoetta ja 111,79 EK-kilometriä.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki