TGS:n ŠKODA-kuljettajien taistelu mestaruudesta tiivistyy

Ralli SM –kaudesta on ajamatta enää kaksi osakilpailua. TGS:n kova kotimainen ŠKODA-kolmikko starttaa kilpailuun täynnä tarmoa. Neljällä kuljettajalla on yhä realistiset mahdollisuudet SM1 –luokan mestaruuteen.

Hallitsevana SM1 –luokan mestarina, ja myös pistetaulukon kärkinimenä reitille lähtee Teemu Asunmaa, joka voitti heti avausosakilpailun Rovaniemellä ja on sittemmin kerännyt pisteitä tasaisesti.

- Riippuu vähän kelistä, millainen aura-auton roolimme on, mutta yritettävä se on kovaa joka tapauksessa. Mennään nyt sen mikä osataan, ja lasketaan pisteet sitten lopuksi.

Emil Lindholm voitti edellisen, Seinäjoella ajetun osakilpailun, ja janoaa samankaltaista menestystä myös Lahdesta.

- Odotukset edellisen rallin jälkeen ovat korkealla. Olosuhteet tulevat olemaan hieman kysymysmerkki, sillä ajamme historic-autojen takana. Ja jos sataa, tilanne on jälleen uusi. Pitää vain ajaa omaa linjaa, huolimatta siitä, millaiset urat tiessä on.

Mikko Heikkilä on voittanut kaksi rallia, ja pitää Lindholmin kanssa jaettua kakkostilaa pistetaulukossa. Mestaruuskamppailu tiivistyy kahteen jäljellä olevaan ralliin.

- Siihen taisteluun yritämme mukaan, totta kai. Hyvillä mielin tähänkin ralliin lähdetään. Historic-autot saattavat piirtää vähän erilaisia ajolinjoja, mikä saattaa ensimmäiselle autolle tehdä vähän haastetta, koska R5-autoilla ajetaan leveämpiä ajolinjoja.

Top Building -ralli ajetaan kaksipäiväisenä kilpailuna. Kilpailu alkaa perjantai-iltapäivänä. Ohjelmassa on yhdeksän erikoiskoetta ja 110,45 EK-kilometriä.

Pistetilanne SM1 –luokka:

1) Teemu Asunmaa, ŠKODA Fabia 74

2) Mikko Heikkilä, ŠKODA Fabia 72

3) Emil Lindholm, ŠKODA Fabia 72

4) Juha Salo, ŠKODA Fabia 55

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki