Tiedonanto toimittajille: muutos ŠKODA AUTON viestintäosastolla

Mladá Boleslav 28. heinäkuuta 2022. Vítězslav Kodym johtaa 1. elokuuta 2022 alkaen ŠKODA AUTON globaalitason tuoteviestintää ja vastaa tekniikan, tuotteiden ja moottoriurheilun aiheista. Hän raportoi suoraan viestintäjohtaja Ariane Kilianille. Kodymin edeltäjä Christian Heubner siirtyy vetämään Volkswagen-konsernin Communication Experience -toimintoja Saksan Wolfsburgiin.
Kuva: ŠKODA AUTO

Vítězslav Kodym on työskennellyt ŠKODA AUTON viestintäosastolla vuodesta 2013, viimeksi viestinnän hallintapäällikkönä. Tässä toimenkuvassaan hän on vastannut globaalien viestintätoimenpiteiden suunnittelusta ja koordinoinnista. Elokuun 1. päivästä alkaen hän vastaa tuoteviestintäpäällikkönä tuoteviestinnän aiheista tekniikka, tuotteet ja moottoriurheilu.

ŠKODA AUTON viestintäjohtaja Ariane Kilian: "Haluan lausua kiitokset Christian Heubnerille, joka on tehnyt erinomaista työtä kehittäessään tuoteviestintää kuluneiden puolentoista vuoden aikana ja antamalla impulsseja, erityisesti innovatiivisten digitaaliformaattien osalta. Toivon hänelle menestystä uusissa haasteissaan. Samalla voin kertoa odottavani innolla päästä tekemään työtä yhdessä Vítězslav Kodymin kanssa. Hänessä meillä on erinomainen tuoteasiantuntija, joka monivuotisen autotoimittajataustansa ansiosta tulee tuomaan meille uusia ideoita. Hänen tärkeimpiä tehtäviään on muokata tuoteviestinnästä vieläkin digitaalisempaa, nopeampaa ja toimivampaa, jotta pystymme entistäkin paremmin vastaamaan toimittajien tarpeisiin. Toivon hänelle iloa ja menestystä tässä haasteessa.”

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki