Verhon takaa paljastuu uudistunut Škoda Octavia

Mladá Boleslav 13. helmikuuta 2024. Uudistuneen Škoda Octavian ensiesittely lähestyy: Škoda Auto paljastaa päivitetyn suursuosikkimallinsa keskiviikkona 14. helmikuuta klo 11.00. Esittely järjestetään virtuaalistudiotapahtumana ja lähetetään livenä sekä Škoda Storyboard-sivustolla että Škodan YouTube -kanavalla.
Kuva: Škoda Auto

Virtuaalistudio: Tutustu uudistuneeseen Škoda Octaviaan

Keskiviikkona 14. helmikuuta klo 11.00 virtuaalistudiossa pääsee ensi kertaa näkemään uudistuneen Škoda Octavian läheltä. Studiossa esitellään sekä Octavia että farmarimallinen Octavia Combi sekä SportLine- ja RS-malliversiot.

Lyhyet videot sisältävät asiantuntijoiden kommentteja ja runsaasti tietoa ulkopuolen ja sisätilojen uudistuksista, uudesta tekniikasta ja tarjolla olevista voimalinjoista. Škodan suosituimman automallin ilme uudistuu etenkin keulasta ja perästä; esimerkiksi huippumallisissa uuden sukupolven Matrix LED -ajovaloyksiköissä on uudenlaiset Crystallinium-elementit. Uudistuksiin lukeutuu myös edelleen kehitettyjä aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden järjestelmiä ja varusteita.

Ensiesittelyä on mahdollista seurata virtuaalistudiosta livenä Škoda Storyboard -sivustolla sekä Škodan sosiaalisen median kanavilla YouTube ja X.

Ajankohta: Keskiviikko 14. helmikuuta klo 11.00

Virtuaalistudio: http://newskodaoctavia.com/

Škoda Storyboard: https://www.skoda-storyboard.com/r/new-octavia

Škoda Magazine https://www.skodamagazine.fi/press/

YouTube: www.youtube.com/@skoda

X: https://x.com/skodaautonews