19.6.2018
SATEENVARJON PAIKKA Simply Clever

Satoi tai paistoi. Škoda kuljettaa sateenvarjotkin mukanaan. Etuovesta tai penkin alta varjo onhelppo napata mukaan,kun sade yllättää.

ŠKODA tekee fiksuin ratkaisuin autoilijan elämästä helpompaa. Yksi tai kaksi niistä löytyy auton etuovista tai penkin alta. Sateenvarjolle on Suomessa aina kysyntää.

Nyt on taas se aika, jolloin kesäsäätä povataan jokaisessa lööpissä. Sää on myös jokaisen suomalaisen päivittäinen puheenaihe. Jos ei mistään muusta, niin säästä riittää aina juttua. Moni muistaa viime toukokuiset sääennusteet, jolloin meteorologi Pekka Poutakin repeili aamu-tv:ssä sateisenviileistä ennusteista kertoessaan: ”Ei näille säille voi muuta kuin nauraa.”

Kukapa ei olisi elämässään törmännyt tilanteeseen, jossa sade pääsee yllättämään, kun autosta pitäisi poistua. Yleensä sateenvarjot ovat juuri tuolloin hukassa, vaikka takakontissa piti jonkun varjon pyöriä ja hanskalokerossakin piti olla se kokoontaitettava malli.

Škoda on pistänyt sateenvarjot paikoilleen. Useimmista automalleista löytyy vakiovarusteena yksi tai kaksi varjoa. Kodiaqissa ja Superbissa varjot löytyvät etuovista, muissa etumatkustajan istuimen alta.

Kun sateenvarjolle on oma paikkansa, se on sateen sattuessa helppo napata mukaan. Yhtä helppoa varjo on sujauttaa takaisin paikoilleen eikä haittaa vaikka varjo olisi märkä. Jos varjon sattuu kadottamaan, uuden voi tilata kätevästi Škoda Shopista: shop.skoda.fi

Vaikka sää ei aina naurata, Škodan Simply Clever -ratkaisut saavat vähintäänkin hyvälle mielelle. Juuri tällaiset pienet suuret asiat tuovat luksusta arkeen.