23.10.2017
Shoppaile helpommin kuin koskaan Ajankohtaista & Uutta

Škodan lisävarusteet löytyvät nyt nettikaupasta. Tarjolla on tyylikkäitä mallikohtaisia varusteita sekä muita mukavia lisävarusteista moneen menoon. ŠKODA Collection -valikoimasta löytyy lämmintä ylle talven tehdessä jo tuloaan.

Netistä löytyvä uusi ŠKODA-lisävaruste- kauppa jakaantuu kahteen osioon: ŠKODA-mallikohtaisiin varusteisiin sekä ŠKODA Collection -varusteisiin.

Mallikohtaisista varusteista löydät omaan autoosi liittyviä tuotekategorioita, kuten viihde & navigointi, matot, pyörät, kuljetus, turvallisuus, mukavuus & hyöty sekä urheilullisuus.

”Mikäli kaipaat esimerkiksi kattokuljetukseen, vetokoukkuihin tai sisä- ja tavaratiloihin liittyviä tuotteita, ne löytyvät nettikaupasta hintoineen näppärästi”, jälkimarkkinoinnin kaupallinen päällikkö Andreas Ehrnrooth kertoo.

ŠKODA Collection -puolelta löydät mm. asusteita ja vaatteita, pienoismalleja ja pehmonalleja sekä tuotteita urheiluun ja vapaa-aikaan.

Talvi tekee tuloaan

ŠKODA Collection -valikoimasta löytyy lämmintä ylle. Alkutalven koleutta torjumaan on miehille ja naisille tarjolla näppärään pieneen säilytyspussiin mahtuvat kevyet untuvatakit ja untuvaliivit. Talven pakkasten varalle on valikoimissa lämmin ja mukava talvitakki. Pakkasaamuihin on hyvä varautua tyylikkäällä ŠKODA-pipolla.

Vaivatonta palvelua

Tuotevalikoissa surffailu on helppoa. Nettikauppa tarjoilee tuotekohtaisia kuvia, tuotetekstejä, suositushintoja ja tuotteiden varastotilanteen. Mikäli tuote vaatii asennustöitä, siitäkin löytyvät omat tietonsa.

Tilaaminen sujuu vaivattomasti. Valitset vain haluamasi tuotteet ja ne toimitetaan ilman lisämaksuja valitsemallesi Škoda-jälleenmyyjälle. Kun tilaus on saapunut, jälleenmyyjä ottaa yhteyttä, jonka jälkeen voit noutaa tilauksesi ja maksaa tilaamasi tuotteet paikan päällä. Tuotteet toimitetaan keskimäärin 3-5 arkipäivässä.

Klikkaa itsesi sisään:
shop.skoda.fi