20.6.2021
ŠKODA Asuntomessuilla Lohjalla 2021 Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA on mukana jo kolmatta kertaa kesäisillä Asuntomessuilla laajalla mallistollaan ja ennen näkemättömillä uutuuksillaan. Osallistu nyt kilpailuun, jossa voit voittaa kahden henkilön lippupaketin. Tervetuloa Lohjalle 9.7.-8.8.2021!

Teksti Sari Okko, KUVAT ŠKODA Auto, Suomen Asuntomessut

Asuntomessut vievät tänä vuonna luonnonkauniiseen Lohjan järvikaupunkiin Länsi-Uudellemaalle. Messualue sijaitsee Hiidensalmella, Lohjanjärven rannalla, alle kahden kilometrin päässä keskustan palveluista, loistavien liikenneyhteyksien varrella. Messujen teemoja ovat kestävä kehitys ja kierrätys.

”Pientalokortteleissa on esillä 15 omakotitaloa ja paritaloista koostuva mielenkiintoinen asumisen muoto eli asunto-osuuskunta. Alueella on myös korjauskohde, kaksi erityyppistä minitaloratkaisuista rakentuvaa kokonaisuutta sekä kerrostalokortteli. Kotien ja järven väliin sijoittuu hieno rantapuisto ja kaiken kruunaa huikea järvimaisema”, Suomen Asuntomessujen projektipäällikkö Ari Virta kertoo.

Nähtävissä ja koeajettavissa laaja ŠKODA-mallisto

Škoda-osasto asettuu komeasti Taapelinaukiolle messuravintolan viereen. Koeajopaikka sijaitsee heti pääportin kupeessa. Škoda tuo messuvieraiden iloksi koko laajan mallistonsa ja käyttövoimavalikoimansa täyssähköautosta ladattaviin hybrideihin, biokaasuun ja yhä vähäpäästöisempiin bensiini- ja diesel-vaihtoehtoihin. Läsnä on myös Škoda-jälleenmyyjän paikallinen edustus.

”Osastollamme on esillä OCTAVIA Combi RS iV sekä ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä, jääkiekon MM-kisojen kaukalon laidaltakin tuttu täyssähkökatumaasturi ENYAQ iV SportLine. Lisäksi ensivisiitillä on uudistunut KODIAQ RS. Osastolla oleva kosketusnäyttöpöytä tarjoaa tekemistä niin aikuisille kuin lapsille”, Škodan viestintäpäällikkö Kari Aalo kertoo.

”Škodan läsnäolo tuo asumisen ja liikkumisen ratkaisut jälleen yhteen. Hiidensalmen asuinalue sijaitsee paikassa, jossa autoilu on yksi luonnollisista liikkumisen vaihtoehdoista. Mielenkiintoa tuo eri käyttövoimien esittely, jonka ansiosta kuluttajat pääsevät valitsemaan omien kriteereidensä mukaisen auton”, Virta lisää.

Osta ennakkolippu ja varaa oma tuloaikasi

Messualue on avoinna 9.7.-8.8.2021 välisenä aikana maanantaista sunnuntaihin klo 10-18. Viime vuoden tapaan, turvallisuuden varmistamiseksi ja kävijämäärien sisääntulon sovittamiseksi kaikki liput myydään Asuntomessut.fi-sivuston verkkokaupassa ennakkoon. Lipun ostamisen yhteydessä varataan sopiva tulopäivä ja -aika, mutta saapumisen jälkeen messualueella voi viettää aikaa porttien sulkeutumiseen asti.

”Luvassa on kiinnostava kesä. Onneksi pandemia on taittumassa parempaan suuntaan, ja ihmiset pääsevät jälleen vapaammin liikkumaan sekä osallistumaan kiinnostaviin ulkotapahtumiin. Tämä näkyy varmasti kesälomien aikana myös Asuntomessuilla”, Virta tuumii.