22.7.2020
ŠKODA Asuntomessuilla Tuusulassa 2020 Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA tuo kesän Asuntomessuille Tuusulaan messuvieraiden iloksi laajan mallistonsa ennen näkemättömällä uutuudella höystettynä. Tervetuloa mukaan 3.-30.8.2020!

Asuntomessut vetävät tänä vuonna puoleensa Tuusulan keskustaan, Hyrylän vanhalle kasarmialueelle Rykmentinpuistoon. Kulttuurihistorialtaan värikkääseen kuntaan sijoittuvat 50-vuotisjuhlamessut esittelevät kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämäiseen yhteisöön.

Tulevaisuuden kyläkaupunki tarjoaa monimuotoista asumista erilaisiin elämänvaiheisiin pientaloista townhouseihin ja yhteisölliseen hoiva-asumiseen sekä myöhemmin valmistuviin kerrostaloihin. Messujen kantavia teemoja ovat vastuullisuus ja kestävät energiaratkaisut.

ŠKODA tuo messuille laajan malliston

Asuntomessut tuovat Škodan 125-vuotisjuhlavuoteen kesäisen ja kodikkaan tuulahduksen. Jo toista kertaa Asuntomessuilla mukana oleva Škoda tuo Tuusulaan messuvieraiden tutustuttavaksi uutuuksia, mukaan lukien sähköisen iV-mallistonsa sekä kaasuautojen G-TEC -mallistonsa.

”Asuntomessuilla esittäytyy ensi kertaa Suomessa nähtävissä oleva lataushybridimalli Octavia RS iV. Mukana on myös ladattava Superb iV -hybridi sekä kaasuautoista Scala G-TEC. Lisäksi messuvieraiden ilona on uusi Octavia Combi Style sekä katumaasturimalliston Kodiaq L&K ja sporttinen Kamiq Monte Carlo”, Škodan viestintäpäällikkö Kari Aalo kertoo.

”Osastollamme on nyt esillä koko käyttövoimavalikoimamme eli vaihtoehtoja jokaiseen makuun: sähköä hyödyntävä hybridi, ympäristöystävällinen biokaasu sekä nykyään yhä vähäpäästöisemmät käyttövoimat bensiini ja diesel.”

ŠKODA Octavia RS iV

Monipuolisia mahdollisuuksia

Suomen Asuntomessujen projektipäällikkö Ari Virta sanoo, että Asuntomessut Tuusulassa tarjoilee messukävijöille monipuolisia mahdollisuuksia ja yksilöllisiä valintoja niin asumiseen kuin liikkumiseen.

Ihan uutta ulottuvuutta edustaa messualueelle avattu Suomen ensimmäinen vähäpäästöinen liikenneasema, jossa voi tankata bensiiniä ja dieseliä sekä ladata sähköautoa. Alkusyksystä asemalle avautuu myös bio- ja maakaasun tankkausasema.

”Yhteistyö Škodan kanssa istuu hyvin tulevaisuuden huoltoasemakonseptiin, koska Škodalla on tarjota kaikki käyttövoimat. Asuntomessut tarjoavat tänäkin vuonna messukävijöille kokonaisuuden, jossa yhdistyvät haaveilu unelmien kodista, sisustuksesta, omasta pihasta ja autosta vastuullisuuteen ja energiatehokkuuteen yhdistettynä.”

Turvallisesti ja vastuullisesti Tuusulassa

Messujen turvallisuuden varmistamiseksi Suomen Asuntomessut on laatinut viranomaisten kanssa kattavan suunnitelman messuille saapumisesta messualueella liikkumiseen. Suunnitelman avulla huolehditaan mahdollisimman hyvin siitä, että kaikki alueella liikkuvat osaavat toimia yhteisen turvallisuuden toteuttamiseksi – elämyksellistä messuvierailua unohtamatta.

Messualueella on tarjolla kaikille kävijöille selkeästi ohjeistetut toimintatavat turvaväleihin ja hygieniaan liittyen. Yleisöä esimerkiksi ohjataan liikkumaan ennalta suunniteltua reittiä pitkin, jotta vältytään ruuhkautumiselta alueella ja vierailijamäärät voidaan pitää yksittäisissä kohteissa turvallisen kokoisina. Henkilökunta ohjaa paikan päällä ja neuvoo tarvittaessa.

Lue lisää: Tuusulan asuntomessut

Ole nopea ja toimi nyt!

Jos mielit Asuntomessuille Tuusulaan, nyt kannattaa toimia nopeasti. Voit tilata liput itsellesi ja perheellesi täältä: Linkki lippukauppaan

Asuntomessuilla pääset tutustumaan laajaan ŠKODA-mallistoon ja mielenkiintoisiin uutuuksiin.

Ja muistathan: Asuntomessujen parkkipaikalta voit hurauttaa messualueelle ŠKODA Jopo -polkupyörällä.

Nähdään Tuusulassa!

Asuntomessut Tuusulassa lyhyesti

• Asuntomessut Tuusulassa järjestetään Hyrylän vanhalla kasarmialueella Rykmentinpuistossa 3.-30.8.2020.

• Tämän vuoden Asuntomessut ovat Tuusulan historian kolmannet. Suomen ensimmäiset asuntomessut järjestettiin Tuusulan Lahelassa 1970 ja 30 vuotta myöhemmin Tuusulan Nummenharjussa.

• Alue on avoinna arkisin klo 12-20 ja viikonloppuisin klo 10-18. Pidennettyä messupäivää vietetään perjantaina 21.8. klo 22 asti.

• Asuntomessuille on helppo tulla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Urheilukeskuksen pysäköintialueelta on nonstop-bussiyhteys messualueelle. Parkkialueelta voi myös kävellä opastetun 1,5 kilometrin metsäreitin kautta messualueelle.

• Lisäksi ŠKODA tarjoaa mahdollisuuden siirtyä parkkipaikalta messualueelle ŠKODA Jopo -polkupyörällä. Tervetuloa tutustumaan laajaan ŠKODA-mallistoon!