ŠKODA AUTON hallitukseen uusi teknisen tuotekehityksen johtaja

Mladá Boleslav Johannes Neft aloittaa teknisestä tuotekehityksestä vastaavana ŠKODA AUTON hallituksen jäsenenä Hän seuraa tehtävästä varhaiseläkkeelle siirtyvää Christian Strubea, joka on johtanut ŠKODA AUTON teknistä tuotekehitystä joulukuusta 2015.

› Johannes Neft on nimitetty teknisen tuotekehityksen johtajaksi ŠKODA AUTON hallitukseen
› Neftin edeltäjä Christian Strube siirtyy varhaiseläkkeelle

Johannes Neft on koulutukseltaan materiaalitekniikkaan erikoistunut tekniikan tohtori. Neft aloitti uransa Volkswagen AG:ssa vuonna 1999 laadunvarmistusosaston johtajana. Vuodesta 2001 Neft johti Volkswagen Autoeuropan laadunvarmistuslaboratoriota Portugalissa. Volkswagenille Wolfsburgiin hän palasi 2004 korinvalmistuksen kehitysosaston erilaisiin johtotehtäviin. Vuonna 2016 hänet nimitettiin Volkswagen AG:n korinkehitysosaston johtajaksi. Hän on myös yritysten Volkswagen Osnabrück, Volkswagen Sachsen ja Sitech GmbH hallintoneuvoston jäsen.

Neftin edeltäjä Christian Strube on toiminut ŠKODA AUTON hallituksessa teknisestä tuotekehityksestä vastaavana johtajana joulukuusta 2015. Hänen tärkeimpiin vastuutehtäviinsä kuului Volkswagenin täyssähköautojen MEB-perustekniikkaan perustuvan ensimmäisen ŠKODA-mallin ŠKODA ENYAQ iV tekninen toteutus. Christian Strubella on takanaan pitkä ura erilaisissa johtotehtävissä Volkswagen AG:lla Saksassa ja Meksikossa ennen siirtymistään Škodalle.

ŠKODA AUTON pääjohtaja Thomas Schäfer: "Viiden viime vuoden mittaan Christian Strube on saavuttanut merkittäviä tuloksia Škodalla. Hänen johdollaan on syntynyt tärkeitä automalleja kuten uusin OCTAVIA ja ensimmäinen Volkswagenin MEB-perustekniikkaan pohjautuva täyssähköautomme ENYAQ iV. Christian Strube on työssään ollut intohimoisesti Škodaan sitoutunut. Haluan kiittää häntä erinomaisesta työstä ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää uuteen elämänvaiheeseen. Samalla toivotan Johannes Neftin tervetulleeksi tiimiimme. Odotan yhteistyöltämme erittäin paljon".

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki