ŠKODA AUTON laadunvarmistusjohtajaksi Florian Weymar

Mladá Boleslav ŠKODA AUTO on nimittänyt Florian Weymarin uudeksi laadunvarmistusjohtajaksi tammikuun 1. päivästä alkaen. Nykyisessä tehtävässään mekaanisen tekniikan tohtori Weymar on johtanut autonvalmistuksen kehitysosastoa. Uudessa tehtävässään hän seuraa Frank Schreieria, joka jää eläkkeelle oltuaan Volkswagen-konsernin palveluksessa yli 40 vuotta.

› ŠKODA AUTOSSA autonvalmistuksen kehittämisestä vastaava Florian Weymar aloittaa uudessa toimessaan tammikuun 2021 alusta
› Osaston nykyinen johtaja Frank Schreier jää eläkkeelle yli neljänkymmenen Volkswagen-konsernivuoden jälkeen

Florian Weymar aloitti uransa Volkswagen-konsernissa 1996 mekaanisen tekniikan opintojensa päätyttyä. Weymar toimi erilaisissa tuotantotehtävissä Wolfsburgissa ennen siirtymistään laatuanalyysin ja laatusuunnittelun johtajaksi vuonna 2002. Vuodesta 2005 Weymar vastasi laadunvarmistuksesta Volkswagenin Emdenin tehtaalla, josta hän siirtyi johtamaan laadunvarmistusosastoa Volkswagenin Slovakian tehtaalle Bratislavaan 2007. Saksaan vuonna 2012 palattuaan Weymar vastasi Golf- ja Passat-mallien valmistuksen käynnistämisestä VW Sachsen GmbH:n tehtaalla Zwickaussa. Sitten tuotannon laatujohtajana Wolfsburgissa toimittuaan Weymar aloitti vuonna 2014 ŠKODA AUTOLLA Mladá Boleslavissa vastaten autojen laadusta ja vuodesta 2017 autonvalmistuksen kehittämisestä.

Frank Schreierilla on takanaan Volkswagen-konsernissa pitkä 42 vuoden ura, joka alkoi insinööriopintojen jälkeen kokoonpanon vuoropäällikkönä Volkswagenin Braunschweigin tehtaalla. Vuodesta 1990 Schreier toimi autojen kokoonpanon erilaisissa esimiestehtävissä, ja vuodesta 1996 hän vastasi autotuotannosta Volkswagenin Bratislavan tehtaalla. Schreier siirtyi samoihin tehtäviin Wolfsburgin tehtaalle 2001 ja ŠKODA AUTOLLE 2006. Schreier palasi Wolfsburgin tehtaalle 2010 vastaamaan keskikokoisten ja suurten automallien laadusta. Sieltä hän siirtyi Seatille kolmeksi vuodeksi johtamaan laadunvarmistusosastoa, ja samaan tehtävään hän tuli ŠKODA AUTOLLE Mladá Boleslaviin 2014.

ŠKODA AUTON pääjohtaja Thomas Schäfer: "Haluan kiittää Frank Schreieria hänen vahvasta sitoutumisestaan Škodaan. Tiiminsä kanssa hän on kattavasti kehittänyt laadunvarmistusta ja asettanut uudet mittapuut tuotteidemme laadulle. Toivon Frankille hyvää jatkoa uuden elämänvaiheen myötä, ja samalla haluan lausua tohtori Florian Weymarin tervetulleeksi uuteen työhönsä. Laajennetun hallituksen jäsenenä hän varmistaa, että myös täyssähköautojemme laatu edelleen pysyy Škodalle tyypillisellä korkealla tasolla".

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki