ŠKODA Citigo ensimmäistä kertaa Suomessa Jääkiekon MM-kisoissa

Helsinki ja Mladá Boleslav, 3.5.2012 – ŠKODA esittelee Jääkiekon MM-kisojen miljoonille TV-katsojille uusimman mallisarjansa ŠKODA Citigon. 5-oviset Candy White -valkoiset Citigot ovat esillä jääkiekkokaukaloiden kulmauksissa sekä Suomessa että Ruotsissa. Lisäksi Citigo on suomalaisten nähtävillä myös Helsinki Areenan ulkopuolella ŠKODAN kisastandilla.

ŠKODAN uusin mallisarja Citigo on ollut viime syksystä alkaen 3-ovisena versiona myynnissä kotimarkkinoillaan Tšekissä, jossa se valittiin parhaaksi kaupunkiautoksi Vuoden Auto 2012 kilpailussa.

ŠKODA aloittaa Citigon 5-ovisen malliversion myynnin Euroopan suurimmilla markkinoilla toukokuussa, samaan aikaan, kun auto on miljoonien ja taas miljoonien TV-katsojien ja jääkiekkofanien nähtävillä Jääkiekon MM-kisoissa kaukalon laidalla sekä Helsingissä että Tukholmassa. Lisäksi auto on kisojen ajan esillä ja kaikkien suomalaisten nähtävillä Helsinki Areenan ulkopuolella olevalla ŠKODAN kisastandilla.

”Esittelemme tänä vuonna Citigon, joka on ŠKODA-perheen pienin malliversio.”, kertoo ŠKODAN pääjohtaja Winfried Vahland ja jatkaa, ”Sen nuorekas ja raikas muotoilu sekä erinomaiset tekniset ratkaisut, tekevät Citigosta uusimman tähden ŠKODAN ykkösketjussa. Jääkiekon MM-kisojen kaukalon laidalla se esittäytyy miljoonille katsojille.”

Kun halutaan voittaa jääkiekkofanien luottamus, pitää olla valmiudet jopa kovaan peliin. Citigo loistaa tässä suhteessa ja kestää taklauksen, sillä Euro-NCAP-törmäystestissä Citigo saavutti esimerkillisesti parhaan viiden tähden testituloksen.

Lisää ŠKODA Citigosta sekä ŠKODASTA Jääkiekon MM-kisoissa löytyy skoda.fi sekä englanninkielisiltä skoda-auto.com sivuilta.

Lisätiedot:

Evžen Krauskopf, CommunicationsPuh: +420 326 811 784 Evzen.krauskopf(a)skoda-auto.cz

Jussi Kostiainen, Myynti- ja markkinointijohtajaPuh: 040 525 6562 jussi.kostiainen(a)helkama-auto.fi

Helkama-Auto Oy Lautamiehentie 302770 Espoo

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager