16.5.2018
ŠKODA Design on suunnitellut jääkiekon MM-kisojen 2018 arvokkaimman pelaajan palkinnon Škoda Sponsoroi

Mladá Boleslav 16. toukokuuta 2018. Heti jääkiekon MM-kisojen 2018 finaaliottelun jälkeen ŠKODA AUTON pääjohtaja Bernhard Maier luovuttaa kisojen arvokkaimmalle pelaajalle ŠKODA Designin suunnitteleman palkinnon. Tšekkiläisen kristallinvalmistustaidon inspiroimassa lasiveistoksessa ovat havaittavissa samat kristalliviiste-elementit, jotka löytyvät myös ŠKODA-automalleista.

Jääkiekkofanit kaikkialta maailmasta ovat saapuneet Tanskaan seuraamaan 4.‒20. toukokuuta 2018 pelattavia MM-kisoja: Kööpenhaminan ja Herningin jäähalleissa 16 maan joukkueet ovat pelanneet MM-kisoissa, jotka kansainvälinen jääkiekkoliitto (IIHF) järjestää jo 82. kertaa. Finaaliottelu pelataan Kööpenhaminassa 20. toukokuuta. Ottelun jälkeen ŠKODA AUTON pääjohtaja Bernhard Maier palkitsee maailmanmestaruuskisojen arvokkaimman pelaajan.

ŠKODA Design vastasi ensimmäistä kertaa palkinnon suunnittelusta. Taideteosmainen palkinto syntyi Tšekin tasavallassa. Sen korkea laatu on kunniaksi böömiläisen kristallinvalmistuksen rikkaalle historialle. Lasiveistos on ensin puhallettu lasimassasta ja sitten hiottu. Seitsemän kiloa painava palkinto on 33 senttimetriä korkea ja 21,5 senttimetriä leveä. Sen ainutlaatuiset, kristallimaiset muodot muistuttavat muotoja, jotka löytyvät myös ŠKODA-automalleista – esimerkiksi ajovaloista ja takavaloyksiköistä.

ŠKODA on toiminut kansainvälisen jääkiekkoliiton (IIHF) järjestämien jääkiekon MM-kisojen virallisena pääsponsorina vuodesta 1993 alkaen. ŠKODA on mukana kansainvälisen jääkiekkoliiton (IIHF) järjestämissä jääkiekon MM-kisoissa jo 26. kerran. Viime vuonna ŠKODA kirjoitti historiaa: Guinnessin ennätysten kirjaan merkittiin Škodan nimiin urheiluhistorian pisin saman yrityksen maailmanmestaruuskisatason pääsponsorointi. Viime vuonna ŠKODA solmi kumppanuussopimuksen jatkon vuoteen 2021 saakka.