4.9.2020
ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköauto nyt ennakkovarattavissa Ajankohtaista & Uutta

4. syyskuuta 2020. ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköauto ensiesiteltiin 1.9 Prahassa ja nyt odotettu uutuus on ennakkovarattavissa. Klikkaa itsesi ennakkovaraussivustolle, rakenna oma ENYAQ iV -mallisi ja varaa paikkasi. Uutuus saapuu Suomeen vielä keväällä 2021.

Uusi ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköauto käänsi maailman huomion itseensä, kun uutuus esiteltiin Prahassa syyskuun ensimmäisenä päivänä. Nyt odotettu uutuus kutsuu jo tutustumaan lähemmin ja tekemään ennakkovarauksen .

Sivustolla asiakas voi rakentaa toivomansa ENYAQ iV -mallin ennakkovarauksessa tarjolla olevista vaihtoehdoista. Kun mieleinen ENYAQ iV -luonnos on valmis, asiakas täyttää varauslomakkeen ja maksaa 500 euron ennakkomaksun. Ennakkovarauksen tehneet ja varausmaksun maksaneet asiakkaat pääsevät näin tilaamaan auton ensimmäisenä.

Ennakkovaraus ei kuitenkaan sido tilaukseen. Jos mieli muuttuu, ennakkovarauksen voi peruuttaa milloin tahansa ja ennakkovarausmaksu palautetaan. Ennakkovaraus ei myöskään sido asiakasta tilaamaan juuri varausvaiheessa rakentamaansa autoa, vaan asiakas saa yksilöidä mieleisensä mallin tilausvaiheessa.

ENYAQ iV -täyssähköauton tuotanto aloitetaan alkuvuodesta 2021, ja ensimmäisiä autoja odotetaan Suomeen maalis-huhtikuussa.

Oman ENYAQ-mallin pääsee rakentamaan ja ennakkovaraamaan sivustolta enyaq.skoda.fi

Tunteisiin vetoava, taloudellinen ja sähköistävä

ENYAQ iV:n myötä ŠKODA ottaa mittavan harppauksen sähköllä liikkumisen ja Škodan E-Mobility-strategian toteuttamisessa. Uusi täyssähkö-katumaasturi on Škodan ensimmäinen Volkswagen-konsernin sähköautojen skaalautuvaan MEB-perustekniikkaan pohjautuva automalli.

ENYAQ iV on markkinoille tullessaan saatavissa joko takavetoisena tai nelivetoisena. Sen toimintamatka on WLTP:n mukaan jokapäiväiseen käyttöön mainiosti sopien jopa 510 kilometriä.

Škodalle ominaiseen tapaan ENYAQ iV:n tavaratila on suuri. Uuden tunteisiin vetoavan muotokielensä mukaisesti uudessa katumaasturissa on toteutettu täysin uudenlainen sisätilakonsepti, joka sisältää Design Selection -vaihtoehdot perinteisten varusteluversioiden sijasta.

Lue lisää uutuudesta: skoda.fi