5.11.2018
ŠKODA esittelee jotain ihan uutta AUTO 2018 -tapahtumassa Ajankohtaista & Uutta

KODIAQ RS

ŠKODA tuo Auto 2018 -tapahtumaan huikean kattauksen nähtävää ja koettavaa. Tänä vuonna näyttelyvieraat pääsevät tutustumaan uutuuksiin ja tulevaisuuteen, koeajamaan laajaa mallistoa sekä osallistumaan jännittävään kilpailuun huippurallikuskien kanssa.

ŠKODA-osastolla nähdään Suomen ensiesittelyssä odotettu urheilullinen huippumalli KODIAQ RS, sporttinen katumaasturi KAROQ SPORTLINE, täyssähkökonseptiauto VISION E sekä crossover-konsepti VISION X. Osastolla voi tutustua myös koko Škodan kattavaan mallistoon – tai kokea eri malleja koeajon merkeissä.

Rallisimulaattorissa voi verrata nopeuttaan ammattikuskien samalla laitteella ajamiin kierrosaikoihin.

Rallikuskin matkaan
Škodan osasto tarjoaa kaikenikäisille ralliherkkua. Tuomme paikalle ŠKODA FABIA R5 -ralliauton sekä kaksi rallisimulaattoria. Simulaattoreissa pääset haastamaan Suomen parhaiden rallikuskien pohja-ajat. Oman vetonsa yleisön haastettavaksi ajavat lajin hallitseva Suomen mestari Eerik Pietarinen , ŠKODA Motorsportin tehdaskuljettaja Juuso Nordgren ja SM-hopealle tällä kaudella ajanut Emil Lindholm .

KODIAQ RS
RS-malliston uusimmassa tulokkaassa reilut ja muunneltavat sisätilat yhdistyvät urheilulliseen sisustukseen ja Škodalle ominaiseen käytännöllisyyteen. RS-malliston ensimmäinen katumaasturi herättää kiinnostuksen 176-kilowattisella (240 hv) dieselmoottorilla, sporttisen tyylikkäällä muotoilulla, korostavilla kiiltävänmustilla yksityiskohdilla ja 20-tuumaisilla Xtreme-kevytmetallivanteilla.

KODIAQ RS

KAROQ SPORTLINE
Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2018 esitelty, niin sisäisesti kuin ulkoisesti urheilullinen KAROQ SPORTLINE on jo malliston toinen uutuus tänä syksynä. Mallinimeään kunnioittaen Karoqin moottoriksi on tarjolla ainoastaan Sportlineen saatavilla oleva malliston tehokkain (140 kW / 190 hv) bensiinimoottori.

VISION E -konseptimalli
Škodan ensimmäinen täyssähkö-konseptiauto VISION E pystyy tason 3 itsenäiseen ajamiseen. Konseptiauto menee liitettävyyden edelläkävijänä askeleen pidemmälle kohti digitaalista tulevaisuutta. Mallin huomiota herättävinä katseenvangitsijoina ovat puuttuvat B-pilarit ja vastakkain avautuvat etu- ja takaovet. ŠKODA-malleille ominaiseen tapaan myös tässä konseptiautossa on runsaat sisätilat, modernit avustinjärjestelmät ja lukuisia Simply Clever -ratkaisuja.

VISION E

VISION X -konseptimalli
Sporttinen, kompakti ja täynnä edistyksellistä tekniikkaa oleva konseptimalli edustaa tulevaisuuden urbaanista crossover-mallia. Tällä konseptiautolla Škodan suosittujen katumaasturimallien tyypillisimmät piirteet siirtyvät uuteen kokoluokkaan. Kompaktit ulkomitat, korin lyhyet ylitykset ja muotoilulinjojen tarkkuus henkivät urheilullisuutta. Sisätiloissa autossa innovatiivista tietoviihdetekniikkkaa. Kestävän kehityksen mukaisessa voimalinjassa yhdistyvät maa/biokaasu, bensiinimoottori ja sähkömoottori. Tehoa ja voimaa syntyy ripeästi, mutta CO2-päästöt ovat alle 90 g/km.

VISION X

AUTO 2018 | Helsingin Messukeskus 9.-11.11.2018 | ŠKODA-osasto 6c48

Perjantai         9.11.2018      klo 10 – 20

Lauantai         10.11.2018    klo 10 – 18

Sunnuntai      11.11.2018    klo 10 – 18