ŠKODA Jääkiekon MM-kisojen pääsponsorina jo 20. kerran

Helsinki ja Mladá Boleslav, 4.5.2012 – ŠKODA on ollut vuosittain järjestettävien Jääkiekon MM-kisojen pääsponsorina jo 20 kertaa peräkkäin. 4.- 20. toukokuuta Suomessa ja Ruotsissa pelattavassa turnauksessa on mukana maailman parhaat jääkiekon maajoukkueet 16 maasta. Myös ŠKODA on läsnä vahvemmin kuin koskaan.

ŠKODAN 45 virallista kisa-autoa kyyditsevät kisatoimitsijoita ja vieraita. ŠKODAN logo on näkyvillä kaukalon keskiympyrässä ja kaukalon laidoilla sekä viiden maajoukkueen kisapaidoissa tai –kypärissä. Logo on näkyvästi esillä myös kisa-areenojen tapahtumissa sekä mediassa eikä vähiten kaukalon laidalla esillä olevissa kisa-autoissa. ŠKODA on siis vahvasti läsnä Jääkiekon MM-kisoissa.

”Jo kahden vuosikymmenen ajan ŠKODA-logo on ollut keskellä peliä ja esillä Jääkiekon MM-kisojen yhteydessä. Se on ollut tärkeä tekijä ŠKODAN menestystarinan syntymisessä ja ŠKODA-brändin imagon ja tunnettuuden kehittymisessä.”, painottaa ŠKODAN pääjohtaja Winfried Vahland. Virallisena pääsponsorina ŠKODA tavoittaa noin 800 miljoonaa TV-katsojaa.

ŠKODAN sponsorointi näkyy hyvin monessa paikassa ja tilanteessa. Kisojen aikana parhaimmillaan 45 Superb Combia liikkuu Helsingin ja Tukholman kaduilla. ”Me myös esittelemme tuotteitamme innovatiivisesti molemmissa kisojen isäntämaissa, joissa yhteensä yli puoli miljoonaa katsojaa näkee ŠKODAN paikan päällä areenoilla. Tämä tukee vahvasti ŠKODAN kasvutavoitetta.”, lisää Vahland. Kisa-areenoilla ja niiden ulkopuolella on ŠKODAN ständeillä esillä ŠKODA-autoja sekä mielenkiintoisia aktiviteettejä ja pelejä. Helsingissä on nähtävillä ensimmäistä kertaa Suomessa ŠKODAN tämän vuoden tähti eli uusi ŠKODA Citigo.

ŠKODAN logo kaukalon keskiympyrässä on jo pitkään ollut Jääkiekon MM-kisojen erottuvin elementti. Kaukalon laidalla on esitteillä ŠKODAN uutuuksia ja merkittävimpiä malleja, mikä korostaa pääsponsorin näkyvyyttä niin areenoilla kuin myös kotikatsomoissa. ŠKODAN logo on myös viiden maajoukkueen peliasuissa.

20-vuotta MM-tason pääsponsorina on ennätys, joka on noteerattu myös Guinnessin Ennätystenkirjassa. Yhteistyö IIHF kanssa alkoi vuonna 1993 Saksassa pelatuissa MM-kisoissa ja sopimusta on vastikään jatkettu aina vuoteen 2017 saakka.

ŠKODA on mukana myös digimediassa. ŠKODA on ollut kehittämässä yhdessä IIHF:n kanssa älypuhelimille suunniteltua sovellusta ” 2012 IIHF VM App powered by ŠKODA ”, joka on nyt ladattavissa iPhone, iPad, Android, Windows Phone sekä BlackBerry-laittesiin. Siitä saa suoraan runsaasti informaatiota kisoista ja se on ladattavissa veloituksetta.

ŠKODA haluaa tarjota kiekkofaneille mahdollisuuden jakaa intohimonsa lajiin. 2012 IIHF WM App powered by ŠKODA -sovelluksen avulla voi seurata tuloksia, peli-ilmoituksia ja reaaliaikaisia tilastoja ja paljon muuta. Sovellus on ladattavissa www.skoda.fi –sivulta tai suoraan alla olevaa QR-koodia käyttämällä.

Myös skoda.fi ja skoda-auto.com sivuilla on Jääkiekon MM-kisojen aikana erikoissivusto, josta löytyy interaktiivisia pelejä sekä lisäinformaatiota kisojen tuloksista ja tapahtumista.

Lisätiedot:Evžen Krauskopf, CommunicationsPuh: +420 326 811 784 evzen.krauskopf(a)skoda-auto.cz

Jussi Kostiainen, Myynti- ja markkinointijohtajaPuh: 040 525 6562 jussi.kostiainen(a)helkama-auto.fi

Helkama-Auto Oy Lautamiehentie 302770 Espoo

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager