ŠKODA KAMIQ- ja SCALA MONTE CARLO -mallien hinnat julkistettu

 20.12.2019. ŠKODA jatkaa perinnettään tuoda automalleistaan markkinoille urheilullinen, lifestyle-varusteltu MONTE CARLO -erikoismalli. Vuoden Auto Suomessa 2020 voittaja uusi ŠKODA KAMIQ- sekä perheautoluokan SCALA-mallisto täydentyvät nyt uusilla MONTE CARLO-malleilla.  Mallien mustilla yksityiskohdilla ja runsaalla varustelulla kunnioitetaan Škodan menestyksellistä rallihistoriaa.

Uusi ŠKODA KAMIQ on Škodan toinen katumaasturimalli, josta sporttinen MONTE CARLO -varusteluversio on saatavissa. Ensimmäinen oli aikanaan ŠKODA YETI. Perinteisesti MONTE CARLO -nimi on esiintynyt Škodan pienten perheautojen kokoluokan automallien sporttisten varusteluversioiden nimessä. Nimi viittaa Monacon ruhtinaskunnan keskukseen, joka tunnetaan ylellisyydestä sekä jo yli sadan vuoden ajalta myös Monte Carlon rallista. Se ajettiin ensimmäisen kerran vuonna 1911, ja vuosien mittaan Škodalle on kertynyt siellä menestystä. Škodan ensimmäinen MONTE CARLO -nimeä kantanut automalli oli ŠKODA POPULAR, josta tätä erikoismallia valmistettiin rajoitettu erä vuonna 1936. Pienempien perheautojen kokoluokassa nykyinen FABIA MONTE CARLO saa nyt seurakseen KAMIQ- ja SCALA MONTE CARLO -erikoismallit. Kaikille näille kolmelle automallille ovat yhteistä sporttisen mustat MONTE CARLO -yksityiskohdat ja runsas varustelu.

ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

Mustat MONTE CARLO -yksityiskohdat korostavat urheilullisuutta Kahteen yksikköön jaettujen täys-LED-ajovalojen keskellä ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO -erikoismallissa on kiiltävän musta jäähdyttimen säleikkö korostamassa dynaamisen vahvaa keulailmettä. Muita mustia yksityiskohtia ovat etupuskurin osat, ulkopeilikotelot, kattokaiteet, sivuhelmalistat ja takaluukun pinnassa keskellä oleva ŠKODA-tekstilogo. Varustelu sisältää mustat 17-tuumaiset Volans-kevytmetallivanteet ja saatavilla on myös mustat, 18-tuumaiset Vega-kevytmetallivanteet. Vakiovarustukseen kuuluvat myös tummennetut SunSet-ikkunat ja panoraamalasikatto. Musta takadiffuusori, musta mallimerkintä ja täys-LED-takavalot ovat tämän KAMIQ-malliston uuden huippuvarusteluversion perän kiinnostavia piirteitä kuten myös etulokasuojien MONTE CARLO -logot.

Ilmeikkään dynaamiset sisätilat ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO -erikoismallissa on kuljettajalle ja etumatkustajalle korkeussäätöiset MONTE CARLO -sport-istuimet, joissa on integroidut pääntuet. Sport-monitoimiohjauspyörä on verhoiltu rei'itetyllä nahkalla, jossa on samanlaiset punaiset koristesaumat kuin vaihdevivun ja seisontajarrukahvan nahkaverhouksessa. LED-tunnelmavalaistus valaisee keskikonsolialuetta, ovitaskuja, ovien sisäkahvoja ja jalkatiloja. Koristelistat ovat hiilikuituoptiikkaiset, kojelaudan ilmasuuttimia koristavat kromikehykset ja poljinlevyt ovat alumiiniset. Jalkatilan erikoismatot, kynnyslistojen KAMIQ-tekstilogot ja musta kattoverhous viimeistelevät sisätilojen tyylikkyyden.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO

Sporttinen design ja kiinnostavat mustat elementit Useat mustat elementit tuovat dynaamisen ŠKODA SCALA MONTE CARLO -varusteluversion ilmeeseen selvää urheilullisuutta. Keulaa hallitsevaa, kiiltävän mustaa ŠKODA -jäähdyttimen säleikköä reunustavat sivuilla täys-LED-ajovaloyksiköt ja alhaalla musta etuhelma. SCALA oli ensimmäinen Euroopassa myytävä ŠKODA-automalli, jonka takaluukun pinnassa on ŠKODA-tekstilogo perinteisen ŠKODA-merkkilogon tilalla – ja myös tämä yksityiskohta on SCALA MONTE CARLO -varusteluversiossa musta. Sivuilmeen kruunaavat SCALA MONTE CARLO -versioon suunnitellut, mustat, 17-tuumaiset Volans -kevytmetallivanteet (lisävarusteena mustat, 18-tuumaiset Vega-kevytmetallivanteet) sekä mustat ulkopeilikotelot ja sivuhelmalistat.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO -varusteluversion vakiovarustus sisältää tummennetut SunSet-ikkunat, panoraamalasikaton ja takaluukun pinnassa alemmas ulottuvan takalasin sekä mustan kattospoilerin. Musta takadiffuusori, musta mallimerkintä ja täys-LED-takavalot ovat tämän SCALA-malliston uuden huippuvarusteluversion perän kiinnostavia piirteitä.

Urheiluistuimet, nahkaverhousosat ja tyylikkäät sisätilat ŠKODA SCALA MONTE CARLO -varusteluversion sisätilat huokuvat sporttisuutta. Korkeussäätöisissä urheiluistumissa on integroidut pääntuet ja MONTE CARLO -erikoisverhoilu. Hiilikuituoptiikkaiset koristelistat ovat yksinomaan varusteena tässä versiossa. Sport-monitoimiohjauspyörä on verhoiltu rei'itetyllä nahkalla, jossa on samanlaiset punaiset koristesaumat kuin vaihde-/valitsinvivun ja seisontajarrukahvan nahkaverhouksessa. LED-tunnelmavalaistus valaisee keskikonsolialuetta, jalkatiloja, ovitaskuja ja ovien sisäkahvoja. Kojelaudan ilmasuuttimia koristavat kromikehykset. Sisätilojen sporttisen yleisilmeen viimeistelevät alumiiniset poljinpinnat, jalkatilan erikoismatot, ovien kynnyslistojen SCALA-tekstilogot ja musta kattoverhous.

Hinnastot ja varusteluettelot löytyvät alla olevista linkeistä:

KAMIQ: http://www.skoda.fi/mallisto/kamiq/kamiq/hinnastot-ja-esitteet

SCALA: http://www.skoda.fi/mallisto/scala/scala/hinnastot-ja-esitteet

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki