ŠKODA KODIAQ ensiesitellään suurelle yleisölle Pariisin Autonäyttelyssä 2016

Tšekkiläinen autonvalmistaja esittelee ŠKODA KODIAQ -mallinsa yleisölle ensimmäistä kertaa 1.–16. lokakuuta. 4,7 metrin pituinen, jopa seitsemän istumapaikkaa tarjoava ja tavaratilaltaan luokkansa suurin ŠKODA KODIAQ on tšekkiläisen autonvalmistajan ensimmäinen iso katumaasturi.

Škodan uusin malli lanseerataan vuoden 2017 alkupuoliskolla, ja sillä on kaikki merkin vahvuudet: näyttävää muotoilua, poikkeuksellisen paljon tilaa, käytännöllisyyttä ja innovatiivista teknologiaa, jota yleensä löytyy vasta ylemmistä autoluokista.

ŠKODA KODIAQIN myötä tšekkiläisen autonvalmistajan mallisto laajenee käsittämään seitsemän mallisarjaa. Samalla uutuuden esittely toimii laajan katumaasturikampanjan lähtölaukauksena. Osana tulevaisuuden strategiaansa autonvalmistaja jatkaa asemansa vahvistamista tärkeässä ja nopeasti kasvavassa katumaasturisegmentissä. Näin toimien ŠKODA lisää mallistonsa houkuttelevuutta entisestään valloittaen merkille uusia asiakasryhmiä.

Ensimmäinen lehdistöpäivä on omistettu täysin brändin ensimmäiselle isolle katumaasturille. Esillä on kaikkiaan 11 ŠKODA KODIAQ -mallia. Koko mallisto on nähtävänä toisesta lehdistöpäivästä alkaen Škodan osastolla. Kävijöillä on niin ikään mahdollisuus tutustua Škodan maailmaan, johon kuuluu mm. pyöräilyä, jääkiekkoa ja liitettävyyttä.

Škodan lehdistötilaisuus pidetään 29. syyskuuta klo 07.45 paviljongissa 4 Škodan näyttelyosastolla 215, minkä lisäksi tapahtuma on nähtävissä suorana osoitteesta www.skoda-storyboard.com .