ŠKODA KODIAQ SPORTLINE ja KODIAQ SCOUT Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä 2017

Mladá Boleslav, ŠKODA KODIAQ SPORTLINE- ja ŠKODA KODIAQ SCOUT -mallien myötä ŠKODA laajentaa katumaasturimallistoaan. ŠKODA KODIAQ SPORTLINE-mallin ulko- ja sisäpuolen yksityiskohdat korostavat sen dynaamisuutta. Kookkaan katumaasturin SCOUT-mallissa on vakiona neliveto, ja auton muotoilu tuo visuaalisesti lisää maastoajoluonnetta. Molemmat automallit lukeutuvat 12. - 24.9. Frankfurtin autonäyttelyn ŠKODA-näyttelyosastolla näytteillä oleviin kohokohtiin.

› Kaksi uutta malliversiota laajentavat ŠKODA KODIAQ-mallistoa

› ŠKODA KODIAQ SPORTLINE: varustelu korostaa katumaasturimallin urheilullisia piirteitä

› ŠKODA KODIAQ SCOUT: ulkonäkö kertoo maastoajokelpoisuudesta

› Täysin uudet ŠKODA-mallit ovat esillä 12. - 24.9. Frankurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä ŠKODA-osastolla, hallissa 3

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -malli on suunniteltu hienostuneeksi ja dynaamiseksi katumaasturiksi asiakkaille, jotka arvostavat urheilullista ulkonäköä. Autolla on pituutta 4 700 mm, ja sen tyylikästä ulkonäköä korostavat antrasiitinväriset 19-tuumaiset Triglav-kevytmetallivanteet tai lisävarusteena saatavat 20-tuumaiset Vega-kevytmetallivanteet. Musta jäähdyttimen säleikkö, mustat ulkopeilikotelot sekä kattokaiteet, korinväriset kylkisuojalistat ja yksilöllisesti muotoiltu takapuskuri luovat yhdessä SPORTLINE-mallin urheilullisen ulkonäön. Lisäksi takalasi ja takasivulasit ovat tummennetut (SunSet-lasit).

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallissa on vakiona urheiluistuimet, ja kuljettajan istuimessa on muistillinen sähkötoiminen säätö. Istuimissa on Alcantara-verhoilu hopeanvärisin koristetikkauksin. DSG-vaihteistojen yhteydessä vaihteenvalitsimet sijaitsevat kätevästi nahkaverhoillun urheiluohjauspyörän puolien takana. SPORTLINE-logo on sijoitettu etulokasuojiin ja hansikaslokeroon.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallissa tietoviihdejärjestelmän näyttöön saa sporttisesti esitettynä tiedot g-voimista, ahtopaineesta, moottorilta kulloinkin lähtevästä tehosta sekä öljyn ja jäähdytysnesteen lämpötilasta. Kierroslukumittarin ansiosta kuljettaja voi analysoida jälkikäteen kunkin kierroksen tilastotietoja.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -malliin on tarjolla kaksi bensiinimoottoria ja kaksi dieselmoottoria, joiden tehot ovat 110 - 140 kW (150 - 190 hv).

ŠKODA KODIAQ SCOUT -mallissa on vakiona neliveto. Muotoilun yksityiskohdat korostavat Kodiaqin voimakasta kokonaisilmettä. Jäähdyttimen säleikköä kiertää hopeanvärinen kehys. Kattokaiteet, ulkopeilikotelot, sivulasien kehykset sekä puskureiden alapuoliset suojukset keulassa ja perässä ovat myös hopeanväriset. Huonontien paketti suojaa auton moottoria ja pohjaa vaurioilta. Antrasiitinväriset 19-tuumaiset Crater-kevytmetallivanteet tehostavat auton voimakkuutta entisestään. Autoon on tarjolla kaksi bensiinimoottoria, joiden tehot ovat 110 kW (150 hv) ja 132 kW (180 hv), sekä kaksi dieselmoottoria, joiden tehot ovat 110 kW (150 hv) ja 140 kW (190 hv).

SCOUT-logo on sijoitettu etulokasuojiin ja hansikaslokeroon. Mustaan sisustukseen on yhdistetty Alcantara-nahkaverhoillut istuimet, joissa on myös SCOUT-logo. Oviverhouksissa on myös käytetty Alcantaraa. KODIAQ-logo koristaa kaikkien ovien kynnyslistoja. Kojelaudassa ja ovissa on tyylikkäät puujäljitelmäkoristelistat. Kolmipuolaisessa monitoimiohjauspyörässä on nahkaverhoilu. Tietoviihdejärjestelmän näytössä näytetään ohjauskulma, kompassi ja korkeusmittari sekä öljyn ja jäähdytysnesteen lämpötila.

ŠKODA KODIAQ SCOUT erottuu massasta erityisen muotoilunsa ansiosta. SCOUT-mallin pituus on 4 706 mm, joten se on yhdeksän millimetriä pidempi kuin Kodiaqin perusmalli. Perusmallin tavoin siinä on tilaa jopa seitsemälle hengelle, minkä lisäksi siinä on myös oman kokoluokkansa suurin tavaratila. ŠKODA KODIAQ SCOUT tekee vaikutuksen monessa eri suhteessa. Auton modernissa muotoilussa tunteisiin vetoavuus ja käytännöllinen järkevyys yhdistyvät täydellisesti.

Lisätietoja:

Kari Aalo

Viestintäpäällikkö

+358 10 436 2112

kari.aalo(at)skoda.fi

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki