ŠKODA KODIAQ SPORTLINE: urheilullisuutta ja dynaamisuutta KODIAQ-mallistoon

ŠKODA laajentaa katumaasturimallistoaan. Tšekkiläinen ŠKODA esittelee Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä (7.–19. maaliskuuta 2017) Kodiaqin tyylikkään ja dynaamisen SPORTLINE-mallin, jonka ulko- ja sisäpuolen yksityiskohdat painottavat urheilullisuutta.

Škodan uuden kookkaan KODIAQ-katumaasturin SPORTLINE-malliversion yksilölliset sisätilat ja sporttinen ulkonäkö korostavat Kodiaqin voimaa ja dynaamista luonnetta. Edukseen erottuva ulkonäkö yhdistyy ŠKODA Kodiaqin monipuolisuuteen – pituudellaan 4,70 metriä, jopa seitsemällä istumapaikallaan sekä luokkansa suurimmilla sisätiloilla ja tavaratilalla KODIAQ sijoittuu autoluokkansa kärkeen. Piakkoin kansainvälisen ensiesittelynsä saava ŠKODA KODIAQ SPORTLINE sisältää lukuisia ajamisen nautintoa lisääviä varusteita.

Mustat yksityiskohdat korostavat dynaamisuutta

Korin mustat yksityiskohdat korostavat ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallin vahvan dynaamista ilmettä. Jäähdyttimen säleikkö, kattokaiteet, ulkopeilikotelot ja sivuikkunoiden kehykset ovat tyylikkään tummanpuhuvat mustat. Takalasi ja takasivulasit ovat tummennetut (SunSet-lasit). Perää koristaa kapea, hopeanvärinen lista takapuskurin alaosassa.

Kaikkien ŠKODA KODIAQ -mallien sivuilmettä hallitsevat korin lyhyet etu- ja takaylitykset ja lievästi taaksepäin viettävä kattolinja. Kattolinja jatkuu visuaalisesti D-pilareihin ja kaventuvalinjaiseen perään. ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallin kylkien suojalistat on maalattu korinvärisiksi. Vakiovarustukseen sisältyvät uudet 19-tuumaiset kevytmetallivanteet. Lisävarusteena tarjolla ovat myös 20-tuumaiset vanteet. SPORTLINE-malli erottuu myös etulokasuojissa olevista Sportline-tekstilogoista.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallin varusteet

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallissa on vakiona urheiluistuimet, ja kuljettajan istuimessa on muistillinen sähkötoiminen säätö. Istuimissa on Alcantara-verhoilu hopeanvärisin koristetikkauksin. Nämä istuimet antavat erinomaisen sivuttaistuen. Urheilullista luonnetta henkivät myös monitoimiohjauspyörä, joka vaihdevivun tapaan on nahkapintainen. Tietoviihdejärjestelmän näyttöön saa sporttisesti esitettynä tiedot g-voimista, ahtopaineesta, moottorilta kulloinkin lähtevästä tehosta sekä öljyn ja jäähdytysnesteen lämpötilasta.