18.11.2016
ŠKODA Kodiaq vetonaulana Auto 2016 -näyttelyssä Ajankohtaista & Uutta

Uusi Kodiaq sai osakseen varauksetonta ihailua kaiken ikäisiltä messuvierailta.

”Äiti, miksi kaikki tutkivat tuota autoa?”, kysyy pikkutyttö äidiltään. ”Siksi, että se on ihan uusi ja tosi hieno auto”, äiti vastaa.

Näissä tunnelmissa starttasi Auto 2016 -megatapahtuman avajaispäivä Helsingin messukeskuksessa, kun ovet avattiin yleisölle klo 10. Škodan näyttävä osasto veti puoleensa messuyleisöä, josta suuri osa kiinnitti huomionsa alkajaisiksi ŠKODA-perheen uusimpaan tulokkaaseen. Eikä ihme, sillä katumaasturisegmenttiin kuuluva Kodiaq on nyt ensimmäistä kertaa nähtävillä Suomessa.

”Kiinnostus on todella suurta. Moni näyttelyssäkävijöistä on tullut varta vasten Kodiaqin takia.”, Škodan viestintäpäällikkö Kari Aalo mainitsee.

Kiinnostusta herätti heti kärkeen myös toinen uutuus: vauhdikas, näyttävä ja sporttinen Superb SportLine -malliversio. Vuoden 2017 alussa Suomessa ensiesiteltävä uutuus ihastuttaa muun muassa urheilullisella olemuksellaan ja muotoilullaan.

Kodiaq ja Superb SportLine -uutuusmallien rinnalla tapahtumassa on mukana koko upea ŠKODA-mallisto: Octavia, Fabia, Rapid, Yeti ja Citigo. Tervetuloa tutustumaan!

Škodan osastoa 6h59 ei voi olla huomaamatta. Auto 2016 -tapahtuma on avoinna Helsingin messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 18.–20.11.2016 klo 10–19.

Teskti: Sari Okko
Kuvat: Esko Tuomisto