3.7.2019
ŠKODA Kouvolan asuntomessuilla 2019 Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA tuo kesän Asuntomessuille Kouvolaan Suomessa ennen näkemättömiä uutuuksia. Tervetuloa mukaan 12.7.–11.8.2019!

Asuntomessut ihastuttavat tänä vuonna Pioneeripuiston historiallisella kasarmialueella Kouvolan Korialla. Messuvieraiden ilona ovat myös uudistunut Superb-mallisto, Škodan sähköisen tulevaisuuden avaava ladattava Superb iV Plug in -hybridi, Superbin maastohenkinen Scout-malliversio sekä katumaasturimalliston uusin tulokas Kamiq.

Lisäksi menossa ovat mukana Octavia G-TEC -kaasuhybridi, uusi perheautokokoluokan Scala-malli, Karoqin uusina malliversioina urheilullinen SportLine ja maastoon menevä Scout sekä sporttinen Kodiaq RS.

Luvassa uusia elämyksiä ja koeajoja

Suomen Asuntomessujen projektipäällikkö Ari Virta sanoo, että asuntomessuihin liittyy vahvasti haaveilu unelmien talosta, sisustuksesta, omasta pihasta ja autosta. Asuntomessuilta haetaan inspiraatiota unelmille.

”Yhteistyö Škodan kanssa mahdollistaa sen, että voimme tänä vuonna tarjota messukävijöille uuden näkökulman ympäristöystävällisempään liikkumiseen. Uskomme, että esimerkiksi Škodan kaasuautot herättävät paljon kiinnostusta”, Virta toteaa.

”Škodan kaltaisen innovatiivisen toimijan kanssa pystymme näyttämään, millaisia monipuolisia vaihtoehtoja tulevaisuuden autoilussa on tarjolla. Lisäksi tarjolla on elämyksiä koko perheelle – aikuisille koeajojen ja perheen pienimmille potkuautoradan muodossa.”

Esillä ennen näkemättömiä uutuuksia

Yhteistyö Asuntomessujen kanssa tuo Škodan kesään raikkaan tuulahduksen. ”Yhteistyö on meille hieno tilaisuus, sillä pääsemme esittelemään messuvieraille koko laajan Škoda-mallistomme – myös koeajojen merkeissä. On ainutlaatuista, että olemme saaneet valmistajalta esiteltäväksi myös malleja jo ennen virallista lanseerausta”, Helkama-Auto Oy:n toimitusjohtaja Maija Koskela sanoo.

Koeajettavissa ovat lähes kaikki Škodan uusimmat malliversiot. ”Esittelemme osastollamme koko käyttövoimakirjon, kun paikalla on vaihtoehtoja jokaiselle: ympäristöystävällinen biokaasu ja sähköä hyödyntävä hybridi sekä tieliikenteen yleisimmät, nykyään yhä vähäpäästöisemmät käyttövoimat bensiini ja diesel.”

Uutta Asuntomessualuetta on rakennettu vanhaa kunnioittaen ja alueen luontoa, ulkoilumaastoja, metsiä ja Kymijokimaisemaa arvostaen.

Asuntomessut lyhyesti

• Asuntomessut järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa 12.7.–11.8.2019.
• Alue on avoinna päivittäin klo 10–18. Neljänä keskiviikkona (17.7., 24.7., 31.7. ja ke 7.8.) alue on avoinna klo 10–21.
• Asuntomessuille on helppo tulla. Virallinen paikoitusalue löytyy Kouvolan raviradalta osoitteesta Ravitallinkuja 22, josta on maksuton bussikyyditys messupaikalle.
• Asuntomessujen aikana on mahdollisuus tutustua laajasti Škoda-mallistoon. Tervetuloa Škodan Liikkumisen alueelle!