ŠKODA-mallisto täydentyy uutuusmalleilla

ŠKODA-mallisto täydentyy uutuusmalliversiolla ja mallistosta tulee entistäkin monipuolisempi. ŠKODA SUPERB -mallisto laajenee vakuuttavasti varustelluilla BusinessLine-malleilla, jotka tarjoavat lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Škodan myyntimenestys OCTAVIA-mallisto täydentyy uudella 1.5 TSI -moottorilla ja FABIA-mallisto kattavasti varustellulla DRIVE-erikoismallilla.

›  Uuden ŠKODA SUPERB BUSINESSLINE -malliston hinnat julkaistu

›  ŠKODA OCTAVIA -mallisto täydentyy uudella 1.5 TSI -moottorilla

›  ŠKODA FABIA DRIVE -erikoismallin hinta alkaen 15 188 €

ŠKODA SUPERB BUSINESSLINE

ŠKODA SUPERB -mallisto laajenee vakuuttavasti varustelluilla BusinessLine -malliversioilla. BusinessLine-mallisto tarjoaa kolme eri varusteluversiota: Ambition BusinessLine, Style BusinessLine sekä malliston huipulla oleva L&K BusinessLine. Kaikki varusteluversiot sisältävät vaikuttavaa mukavuutta ja turvallisuutta sekä kattavan talvivarustelun. Ambition- sekä Style BusinessLine -malliversiot sisältävät esimerkiksi vakiovarusteena kauko-ohjattavan polttoainetoimisen lisälämmittimen, jota voidaan etäkäyttää myös ŠKODA Connect -matkapuhelinsovelluksella sekä lämmitettävän tuulilasin. L&K BusinessLine lisää mukavuuteen vielä lämmitettävän ohjauspyörän, Phone Box -matkapuhelinlokeron signaalin vahvistimella ja langattomalla latausmahdollisuudella, sekä kuljettajan istuimen hierontatoiminnon.

Korimalliksi voi valita joko Liftback tai farmarimallisen Combin ja moottoriksi bensiini- kuin dieselvaihtoehdon, myös nelivetoisena. Malliston hinnat alkavat 31 084 eurosta (1.4 TSI ACT Ambition BusinessLine) ja uutuudet ovat koeajettavissa ŠKODA-jälleenmyyjillä heti.

BusinessLine-malliston kattavaan varusteluun voi tutustua tarkemmin tiedotteen lopussa olevan linkin kautta.

ŠKODA OCTAVIA 1.5 TSI

ŠKODA OCTAVIA vakuuttaa tehokkailla ja taloudellisilla moottoreillaan niin Liftback- kuin Combi-farmarimalleissa. Nyt Suomen ostetuimman automallin bensiinimoottorivalikoima täydentyy täysin uudella 1.5 TSI -moottorilla. Nelisylinterinen turboahdettu 1.5 TSI -moottori on varustettu polttoaineen suoraruiskutuksella sekä sylinterien lepuutustoiminnolla (ACT). Ajokuormasta riippuen sylinterien lepuutustoiminto ACT (Active Cylinder Management) sammuttaa huomaamattomasti kaksi neljästä sylinteristä, kun moottori toimii kierrosalueella 1400-4000 r/min ja auton nopeus on alle 130 km/h.

Uusi 1.5 TSI -suoraruiskutusmoottori tuottaa 110 kW/150 hv tehon ja 250 Nm:n väännön, joka on kuljettajan käytettävissä 1500 minuuttikierrokselta lähtien (1500-3500). Turboahdettu moottori tarjoaa ŠKODA OCTAVIA -mallille hyvän suorituskyvyn, sillä kiihdytys paikaltaan 100 km/h:n nopeuteen vie vain 8,2 sekuntia ja huippunopeus on 220 km/h (Liftback-korimalli, 6-vaihteinen manuaalivaihteisto).

Uutuusmoottorin polttoaineen kulutuksen yhdistetty lukema on vain 4,9 l/100 km 6-nopeuksisella manuaalivaihteistolla varustetussa Octaviassa, CO2-arvon ollessa 113 g/km. Yhdistettynä 7-vaihteiseen DSG-vaihteistoon, uutuuden yhdistetty kulutus on niin ikään 4,9 l/100 km, CO2-arvon ollessa 114 g/km.

Malliston hinnat 1.5 TSI-moottorilla alkavat 25 396,32 eurosta (1.5 TSI Ambition) ja yhdistettynä 7-vaihteiseen DSG-vaihteistoon hinnat alkavat 26 983,54 eurosta.

ŠKODA FABIA DRIVE -ERIKOISMALLI

ŠKODA FABIA -mallisto täydentyy rajoitetun ajan saatavilla olevalla DRIVE-erikoismallilla. Uutuusmallin sydämenä toimii 1.0 TSI 95 -moottori (70 kW/ 95 hv) ja se on saatavana sekä Hatchback-korisena että Combi-farmarimallina. DRIVE-mallin tunnistaa sen erikoisuuksista, kuten mustasta ruutukuvioidusta verhoilusta, näyttävistä antrasiitinvärisistä kiiltävistä 16 tuuman Italia-kevytmetallivanteista ja etulokasuojan DRIVE-logosta.

Monipuolisesti varusteltu FABIA DRIVE tarjoaa mukavuutta, käytännöllisyyttä sekä tyyliä jokaiseen päivään. Erikoismalli pitää sisällään mm. vakionopeudensäätimen nopeudenrajoittimella, pysäköintitutkan taakse, Front Assist - automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän, sadetunnistimen, saattovalot ja päivävaloautomatiikan, Bluetooth-matkapuhelinvalmiuden, nahkaisen monitoimiohjauspyörän, Swing-audiojärjestelmän värillisellä kosketusnäytöllä sekä ŠKODA Surround -kaiutinjärjestelmän.

ŠKODA FABIA DRIVE-erikoismalli on varustettu aina uudella 1.0 TSI 95 -moottorilla yhdistettynä 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. DRIVE -mallin alkaen hinta on 15 188 €, Combi-malli 15 946 €.

Uutuusmallien hinnastoihin ja varusteluun voi tutustua skoda.fi-sivustolla:

ŠKODA SUPERB BUSINESSLINE: http://bit.ly/2wAjYYb

ŠKODA OCTAVIA: http://bit.ly/2vYTM7x

ŠKODA FABIA DRIVE: http://bit.ly/2gxwmQW

Lisätietoja:

Kari Aalo

Viestintäpäällikkö

+358 10 436 2112

kari.aalo@skoda.fi

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager