4.4.2019
ŠKODA ON SE MERKKI Meidän Škodamme

Eero Lehtilä ja Octavia Scout (vas.) Vesa Rosenberg ja Octavia RS sekä Samuli Saarela ja Octavia RS

Vaativiin käyttöolosuhteisiin materiaalinkäsittelyjärjestelmiä tuottava Kopar Oy nojaa kokemukseen ja luotettavuuteen. Kokemusta ja luotettavuutta haetaan myös työsuhdeautoilta. Siksi ŠKODA.

TEKSTI: Sari Okko / KUVAT: Hannu Jukola

Parkanossa, Koparin pääpaikalla Pirkanmaalla eletään vuoden pimeimpiä päiviä. Harmaan sumea sää ei kuitenkaan vaikuta tekemiseen, sillä talossa vallitsee vaikuttava tekemisen meininki.
Vuonna 1989 perustetusta laitevalmistajasta on kasvanut kolmessa vuosikymmenessä kokonaisiin prosesseihin erikoistunut järjestelmätoimittaja, jonka markkinat ovat globaalit. Yrityksen juuret ovat syvällä suomalaisessa teknologiateollisuudessa ja tulevaisuus kansainvälisessä kasvussa.

Parasta vastinetta rahoille

Koparin asiakaskuntaa yhdistävät vaativat käyttöolosuhteet sekä kuumat ja kuluttavat materiaalit. Yritys tarjoaa muun muassa voimalaitoksiin, sulattoihin ja muuhun metallurgiseen teollisuuteen materiaalinkäsittelyjärjestelmiä suunnittelusta käyttöönottoon. ”Meidät tunnetaan vankasta kokemuksesta ja luotettavuudesta”, hankintapäällikkö Vesa Rosenberg sanoo.

Vesa Rosenberg on tyytyväinen autoonsa.

Rosenberg vastaa yrityksen kaikista ulkopuolisista hankinnoista, kuten työsuhdeautoista. ”Tämä on meillä hyvin simppeli kuvio. Škoda on merkkimme, koska se on luotettava ja siitä on vain hyviä kokemuksia”, Rosenberg hymyilee.

Nelivedolla vaativiin olosuhteisiin

Koparilaisten autovalintoihin kuuluvat Superb, Octavia Scout, Octavia RS ja Octavia L&K. Kaikki ovat nelivetoisia ja talvipaketilla varustettuja, mikä tuo mukavuutta Suomen vaativissa olosuhteissa liikkumiseen. Kaikissa autoissa on DSG-automaattivaihteisto ja TDI-moottori.

”Škodassa saa parhaan vastineen rahoille eli hinta-laatu-suhde on todella kohdillaan. Autoissa on vakiovarusteena lähes kaikki, mitä autoilija vain voi toivoa.”

Rosenberg on kuullut työsuhdeautoista kollegoiltaan pelkkää hyvää. ”Teemme asianmukaiset määräaikaishuollot eikä siinä sitten muuta tarvita. Škodat ovat toimintavarmoja – ihan niin kuin meidänkin toimittamamme laitteet ja järjestelmät.”

Kopar luottaa Škodaan.