ŠKODA paljastaa yksityiskohtia suorituskykyisestä KODIAQ RS -katumaasturimallista

ŠKODA antaa ensimakua uuden, suorituskykyisen ŠKODA KODIAQ RS -katumaasturimallin näöstä julkaisemalla kaksi muotoiluluonnosta. KODIAQ RS tuo modernin ja sporttisen muotoilun Škodan katumaasturimallistoon. Huomiota herättävät yksityiskohdat korostavat ensimmäisen katumaasturi-RS-mallin dynaamista ulkonäköä. Katumaasturimalliston uusi huippumalli ensiesitellään Pariisin autonäyttelyssä 2018

Leveä, kolmiulotteiselta vaikuttava jäähdyttimen säleikkö antaa ŠKODA Kodiaqille vahvan keulailmeen. Kiiltävän mustana se tehostaa tämän katumaasturimallin sporttista luonnetta – auton suorituskykyyn mainiosti sopien, sillä konepellin alla on Škodan historian tehokkain dieselmoottori. Kattokaiteet, sivuikkunoiden kehyslistat ja ulkopeilikotelot kiiltelevät sporttisen mustina. KODIAQ RS on Škodan ensimmäinen katumaasturimalli, johon on tarjolla metalliväri Race Blue. Lisäksi tämä katumaasturi on ensimmäinen RS-malli, jossa on uudistettu RS-logo. Jäähdyttimen säleikössä ja takaluukun pinnassa olevassa logossa v-kirjain (englannin sanasta victory, voitto) on nyt punainen.

Etu- ja takapuskurin uusi muotoilu
ŠKODA on muotoillut puskurit erityisesti KODIAQ RS -malliin. Keulan ilmeessä puskurin luomaa itsevarmuutta täydentävät vakiovarusteiset LED-ajovalot. Takapuskuriin integroitu heijastin on koko auton levyinen, mikä on ŠKODA RS -malleista tuttu piirre. Takapuskurin alta pilkistää kaksi näyttävän näköistä pakoputkenpäätä.

Vakiona 20-tuumaiset kevytmetallivanteet
KODIAQ RS on ensimmäinen ŠKODA-automalli, jossa on vakiovarusteena 20-tuumaiset kevytmetallivanteet. Nämä antrasiitinväriset Xtreme-vanteet korostavat upeasti auton potentiaalia. Auton hyvän suorituskyvyn mukaisesti mitoitetussa jarrujärjestelmässä on 17-tuumaiset etujarrulevyt ja punaiset jarrusatulat.

Edukseen erottuvalla KODIAQ RS -mallilla ŠKODA tuo sporttisten automalliensa muotokielen myös katumaasturiluokkaan. KODIAQ-malliston dynaaminen huippumalli esitellään Pariisin kansainvälisessä autonäyttelyssä lokakuussa 2018.