29.11.2018
ŠKODA SCALA: ensimmäiset kuvat sisätiloista Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA julkaisee ensimmäiset kuvat ŠKODA Scalan sisätiloista viikko ennen Tel Avivissa järjestettävää ensiesittelyä. Uuden ŠKODA-mallin sisätilakonsepti jatkaa ŠKODA VISION RS -konseptiauton viitoittamalla tiellä. SCALA on Škodan ensimmäinen sarjatuotantomalli, jossa uusi emotionaalinen muotokieli ja sisätilojen erinomainen ergonomia kohtaavat luoden Škodalle tyypillisen tunteisiin vetoavan kokonaisuuden.

ŠKODA-automallien sisätilojen suunnittelusta vastaava johtaja Norbert Weber kertoo: “Uusi ŠKODA SCALA on ensimmäinen sarjatuotantomallimme, jossa toteutuu uusi sisätilakonseptimme ja siihen liittyvä uudistettu muotokielemme sekä uudet värit ja materiaalit. Sen ensiesittely uudessa Scalassa merkitsee Škodan uuden, tunteita herättävän ja toimivuutta korostavan merkki-identiteetin alkua.”

ŠKODA Scalan sisätilaratkaisuissa huomiota herättävin yksityiskohta on kosketusnäyttö, jonka koko voi olla jopa 9,2 tuumaa. Se on suurin tässä autokokoluokassa ja erinomaisesti sijoitettu sekä kuljettajan että etumatkustajan näkökenttään. Tätä kuin vapaasti seisovaa näyttöä rajaa muotoilulinja, joka jatkaa konepellin muotoilua sisätilaan. Näytön alapuolella tämä linja muodostaa ergonomisen rannetuen kosketusnäyttöä käyttävälle kädelle.

Lämmityksen ja ilmastoinnin säätimet keskikonsolissa sekä moottorin start-stop-järjestelmän, ajoasetuksen valinnan ja pysäköintiavustimen näppäimet heti vaihdevivun vieressä ovat helposti ja mukavasti käsillä. Ilmasuuttimet kojelaudan päissä yltävät oviin saakka, korostavat siten sisätilan leveyttä ja lisäävät väljää tilantunnetta.

Kojelaudan ja oviverhousten pehmustetuissa pinnoissa on uusi erityinen pintakuviointi. Se muistuttaa kristallikiderakennetta ja määrittää ŠKODA-automerkin tyylin tulevaisuudessa.

ŠKODA SCALA ensiesitellään 6. joulukuuta Israelin Tel Avivissa. Esittelytilaisuutta voi seurata livenä  ŠKODA Magazine -sivustolla sekä Škodan monilla muilla sosiaalisen median kanavilla.