30.11.2018
ŠKODA SCALA naamioituna Lennon-muurissa Prahassa Ajankohtaista & Uutta

Tšekkiläinen katutaitelija Chemis on luonut ŠKODA Scalalle ekstravagantin naamioinnin. Uusi, 6.12.2018 Tel Avivissa ensiesiteltävä kompaktikokoluokan automalli on muuttunut turistimagneetiksi Lennon-muurissa Prahassa lähellä Kaarlen siltaa.

Muuriseinä näyttää tavallisten graffttien kirjomalta, mutta se kertoo omaa tarinaansa. Muuri on nimetty John Lennonin mukaan. Hän oli Tšekkoslovakian nuorison suuri idoli, vaikka kommunismin aikakaudella länsimainen musiikki oli Tšekkoslovakiassa kielletty. Noista ajoista alkaen Prahan Malá Strana -kaupunginosassa (”pieni puoli”) sijaitseva värikäs katutaidemuuri on ollut oman mielipiteen tärkeyden ja sen vapaaseen esittämiseen kannustava symboli.

Tšekkiläinen katutaiteilija Chemis ja newyorkilainen valokuvaaja ja vaikuttaja Dave Krugman yhdistivät tämän paikan symboliikan yllättävällä tavalla uuteen ŠKODA Scalaan ja tapasivat täällä tehdäkseen mahtavan videon. He antoivat uudelle kompaktikokoluokan automallille pääosan ainutlaatuisessa katutaideteoksessa.

Videon lisäksi löydät kuvia ja päähenkilöiden haastattelut ŠKODA Storyboardista .