8.4.2020
ŠKODA Service -merkkihuoltoon vaikka kotisohvalta Škoda Palvelee

ŠKODA Service -merkkihuollosta saat kaikki palvelut helposti ja turvallisesti. Tämän päivän palvelujen ansiosta voit hoitaa autosi koko huollon vaikkapa kotisohvalta. Näin se toimii!

Valtuutetut ŠKODA Service -merkkihuollot palvelevat luotettavasti kaikissa tilanteissa. Helkama-Auton keskusvarasto toimii Espoon Muuralassa, josta palvellaan koko huoltoverkostoa Suomessa. Tälläkin hetkellä varaosien saatavuus ovat erittäin hyvällä tasolla.

ŠKODA Service -merkkihuollossa autosi on tuttuun tapaan hyvissä käsissä, mutta nyt olosuhteisiin kiinnitetään erityistä huomiota. Vaikka liikkumista rajoitetaan, saat autosi huoltoon varmasti ja vaivattomasti.

Kotiovelta kotiovelle

Juuri nyt yhä merkittävämmässä roolissa on ŠKODA Service -merkkihuollon nouto- ja palautuspalvelu, jonka voit tilata huoltovarauksen yhteydessä. Kun valitset palvelun, huolto noutaa ja palauttaa autosi sovitun mukaan. Tarvittaessa voit varata huollon ajaksi sijaisauton.

Joissakin liikkeissä käytössä on huollon 24/7 -jättö- ja noutopalveluautomaatteja, joiden avulla auton voi viedä huoltoon ja hakea huollosta myös liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella. ŠKODA Service -merkkihuolloissa toimitaan joustavasti ja pyritään tarjoamaan palveluja asiakkaiden erilaisten toiveiden mukaan.

Turvallisesti huollossa

ŠKODA Service -merkkihuollon henkilökunta huolehtii siitä, että huollon aikana auto suojataan asianmukaisesti. Poikkeusoloissa suojaamiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Esimerkiksi auton istuimet, ohjauspyörä ja vaihdekeppi suojataan sekä avaimet ja ovenkahvat puhdistetaan.

ŠKODA -jälleenmyyjäliikkeissä noudatetaan viranomaisohjeita, pidetään turvavälit ja huolehditaan liiketilojen siivouksesta ja pintojen puhdistuksesta. Jokainen taho huolehtii parhaansa mukaan asioinnin turvallisuudesta yhteisen edun hyväksi.

Huoltovideo mekaanikolta

ŠKODA Service CAM tarjoaa palvelun, jossa mekaanikko kuvaa asiakkaalle lyhyen ja informatiivisen videon huollon yhteydessä. Autoilijan älypuhelimeen tulevalla videolla mekaanikko kertoo huollon toimenpiteistä, käy tarkistettavat kohteet läpi sekä ehdottaa mahdollisia lisätöitä tarpeen mukaan kustannusarvioineen.

Asiakkaana voit joko hyväksyä tai hylätä tarjotun lisäpalvelun. Palvelu tuo autoilijoille lisäarvoa näppärässä muodossa ja lisää tutkitusti asiakastyytyväisyyttä.

Varaa huolto verkossa

Kun auto on huollon tarpeessa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata itsesi nettiin. Osoitteessa varaahuolto.skoda.fi pääset näppärästi suoraan huollon verkkovaraukseen.

Verkossa ajanvaraus hoituu 24/7 eli juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Riittää, kun tiedät autosi rekisterinumeron ja mittarilukeman sekä valitset oman ŠKODA-merkkihuoltosi. Järjestelmä kertoo kaiken muun: ajankohtaiset huoltotoimenpiteet, valinnaiset lisäpalvelut, hinnat ja vapaat huoltoajat. Vain rasti ruutuun!


Skoda.fi-verkkosivustolta löytyy kuvan mukainen lomake, jolla pääsee varaamaan autolle näppärästi huollon.

Helposti huoltoon 24/7, linkki: varaahuolto.skoda.fi

Autollesi ainoastaan parasta

Valtuutetun ŠKODA Service -merkkihuollon löydät skoda.fi-sivuston kautta. Vain valtuutettu merkkihuolto pystyy tarjoamaan autollesi kaikki sen ansaitsemat edut.

Alkuperäiset osat ja varusteet

Merkkihuollossa käytetään vain alkuperäisiä ŠKODA-varaosia. Škodan turvallisuusstandardien mukaisia varaosia ja varusteita päivitetään vastaamaan viimeisintä tuotekehitystä. Sekä työlle että varaosille myönnetään kaikenkattava kahden vuoden takuu.

Tietotaito ja tekniikka

Huoltohenkilöstöä koulutetaan jatkuvasti tekniikan kehittyessä ja uusien automallien tullessa markkinoille. Myös työvälineet ja laitteistot on suunniteltu nimenomaan Škodalle.

Huippulaitteet ja työkalut

Kaikilla valtuutetuilla ŠKODA Service -merkkihuolloilla on käytettävissään tarvittavat erikoistyökalut ja laadukkaat diagnoosilaitteet, jotka takaavat auton täydellisen toiminnan ja luotettavuuden.

Kampanjat & päivitykset

ŠKODA-merkkihuollon käytössä ovat tiedot auton tehdaskampanjoista sekä viimeisimmät ohjelmistopäivitykset.

Koritakuu

Merkkihuollossa tehty koritarkastus pitää huolta auton korin kunnosta ja varmistaa koritakuun säilymisen.

Arvo säilyy

Auton jälleenmyyntiarvon kannalta ŠKODA Service -merkkihuollon täydellinen huoltohistoria on merkittävä myyntiargumentti.

Aina ajan tasalla

Uusissa autoissa on käytössä sähköinen huoltokirja, jonka ansiosta kaikki merkinnät kirjautuvat järjestelmään auton elinkaaren alusta alkaen.

ŠKODA Ajoturva

ŠKODA Ajoturva turvaa liikkumisen mahdollisissa pulmatilanteissa teknisen vian sattuessa tien päällä. Se on voimassa koko huoltovälin ajan, mikäli huollot ja muut toimenpiteet on tehty ŠKODA Service -merkkihuollossa ja huoltokirjasta löytyy voimassa oleva ŠKODA Ajoturva -leima.

ŠKODA Ajoturva 24/7

Soita numeroon +358 40 3400 900 – olitpa missä päin Suomea tahansa.