ŠKODA toimittaa viralliset kisa-autot jääkiekon MM-kisojen organisaatiolle

ŠKODA toimittaa 45 valkoista Superb Combi –kisa-autoa Jääkiekon MM-kilpailuorganisaation käyttöön. Jääkiekon MM-kisat järjestetään Suomessa ja Ruotsissa 4. – 20.5.2012. Ensimmäiset 25 autoa luovutetiin 2.4.2012 Suomen kisaorganisaation käyttöön Hartwall Areenalla Helsingissä.

ŠKODA on ollut jo 20 vuoden ajan Jääkiekon MM-kisojen pääsponsori. Kisa-autoilla on tänä aikana ajettu kaikkiaan yli 5 miljoonaa kilometriä. “Jääkiekon MM-kisat kiinnostavat ihmisiä ympäri maailman. Olemme iloisia, että ŠKODA, ollessaan virallinen pääsponsori jo 20 vuoden ajan, on ollut osa tätä mielenkiintoista lajia ja saanut uusia ystäviä jääkiekon kannattajien parista”, sanoo ŠKODAN hallituksen jäsen ja myynti- ja markkinointijohtaja Jürgen Stackmann. “Tänä aikana ŠKODA-kisa-autoilla on ajettu kaikkiaan yli 5 miljoonaa kilometriä, eli 125 kertaa maapallon ympäri. Tämä on osoitus siitä erinomaisesta laadusta, mitä MM-kilpailuorganisaatio sekä ŠKODA-asiakkaat maailmanlaajuisesti voivat tuotteiltamme odottaa.”

“20 vuoden kokemus on vahvistanut meille käytännössä, että voimme luottaa ŠKODAAN. Vieraamme tietävät ja arvostavat ŠKODA-autojen luotettavuutta ja mukavuutta. Meille ja kilpailuorganisaatiolle näin laadukas ja pitkäaikainen yhteistyökumppani on erittäin tärkeä. Toivomme, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin.” lisää Horst Lichtner, Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n pääsihteeri.

Viralliset 45 valkoista ŠKODA Superb Combi -kisa-autoa kuljettavat toimitsijoita, vieraita ja tavaroita. Autot tunnistaa kisateippauksista. Helsingissä on käytössä 25 ŠKODA Superb Combia ja Tukholmassa on käytössä 20 ŠKODA Superb Combia, jotka tuodaan Suomeen finaaliviikonlopun ajaksi.

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki