1.8.2020
ŠKODA vetää puoleensa Asuntomessuille Tuusulaan Ajankohtaista & Uutta

Asuntomessut tuovat Škodan 125-vuotisjuhlavuoteen kodikkaan tuulahduksen. Viime vuonna Škodan messuosasto ilahdutti messuvieraita Kouvolassa, tänä vuonna Tuusulassa.

ŠKODA on tänäkin kesänä mukana Asuntomessuilla komealla mallistollaan. Tuusulassa nähdään uusinta uutta, kuten ensi kertaa Suomessa esillä oleva ladattava Octavia RS iV plug in -hybridi. Tervetuloa Škodan messuosastolle 3.-30.8.2020!

TEKSTI: SARI OKKO / KUVAT: ESKO TUOMISTO

Škodan näyttävällä messuosastolla esittäytyy koko Škodan käyttövoimavalikoima: sähköä hyödyntävä hybridi, ympäristöystävällinen biokaasu sekä nykyään yhä vähäpäästöisemmät käyttövoimat bensiini ja diesel.

Älykkään ja taloudellisen sähköisen iV -malliston herkkupalaa edustaa Octavia RS iV. Lisäksi näytillä ovat mm. ladattava Superb iV -hybridi, kaasuautoista Scala G-TEC, suomalaisten suosikkina täysin uusi Octavia Combi sekä katumaasturimallistoperheen edustajina Kodiaq L&K, Karoq ja sporttinen Kamiq Monte Carlo.

Jotain ihan uutta: Asuntomessuilla esittäytyy ensi kertaa Suomessa nähtävissä oleva lataushybridimalli Octavia RS iV.

Sporttinen katumaasturi Kamiq Monte Carlo kääntää päät heti Škodan messuosaston portilla.

Jotain ihan uutta: vähäpäästöinen liikenneasema

Asuntomessujen teemoja ovat tänä vuonna vastuullisuus, turvallisuus ja kestävät energiaratkaisut. Messut tarjoilevatkin messukävijöille monipuolisia mahdollisuuksia ja yksilöllisiä valintoja niin asumiseen kuin liikkumiseen.

Noin 80 prosenttia messualueen kodeista käyttää energialähteenä uusiutuvaa energiaa. Suosituin lämmönlähde on kaukolämpö, joka on alueella hiilineutraalia. Lisäksi messualueelta löytyy erilaisia lämpöpumppu- ja maalämpöratkaisuja sekä aurinkoenergiaa.

Ihan uutta ulottuvuutta edustaa messualueelle avattu Suomen ensimmäinen vähäpäästöinen liikenneasema, jossa voi tankata bensiiniä ja dieseliä sekä ladata sähköautoa. Alkusyksystä asemalle avautuu myös bio- ja maakaasun tankkausasema.

Mukana messuilla on myös näyttävä uutuusmalli: ladattava Superb iV -hybridi.

Mahdollisimman väljästi ja turvallisesti

Koronavirusepidemian tuomat haasteet näkyvät väistämättä messualueen järjestelyissä. Turvallisuuden varmistamiseksi Suomen Asuntomessut on laatinut viranomaisten kanssa kattavan suunnitelman messuille saapumisesta messualueella liikkumiseen – elämyksellistä messuvierailua unohtamatta.

Messukävijöille tarjotaan selkeästi ohjeistetut toimintatavat turvaväleihin ja hygieniaan liittyen. Lippuja myydään vain netissä ja sisääntulo messuille on porrastettu. Yleisöä ohjataan liikkumaan suunniteltuja reittejä pitkin, jotta vältytään jonoilta ja ruuhkautumiselta.

Hygieniapisteitä on useita ja hengityssuojia on tarjolla parkkipaikalta lähtien. Puolen tunnin välein turvaväleistä muistutetaan kuulutuksin.

Škoda-mallien esittely on Asuntomessuilla hyvissä käsissä.

Suomalaisten rakastama ja täysin uusi Octavia Combi vetää jälleen puoleensa.

Messuilla pääsee tutustumaan koko Škodan katumaasturimallistoon.