ŠKODA VisionC -muotoilukonsepti ensiesittelyssä Geneven autonäyttelyssä

Tämän vuoden Geneven autonäyttelyn ŠKODA-osaston kohokohtana on vaikuttava ŠKODA VisionC -muotoilukonsepti, jossa Škodan viime vuosien dynaaminen muotoilukehitys astuu seuraavalle tasolle. Škodalla on käynnissä historian suurin mallistouudistus, mallisto uudistuu ja laajenee edelleen. Muotoilun seuraava kehitysaskel vahvistaa ŠKODA-brändin kehitystä. ŠKODA-autojen muotoilu tulee esittämään entistäkin suurempaa roolia ja viestii brändin emotionaalisuudesta ja voimasta. Elegantti ja dynaaminen coupé-konseptitutkielma ottaa johtavan roolin seuraavasta muotoilukielen kehitysaskeleesta: ŠKODA-muotoilu tulee olemaan näyttävämpi, dynaamisempi sekä emotionaalisempi. Samaan aikaan viisiovinen coupé-tutkielma näyttää innovatiivisen muotoilun mahdollisuuksia.

Lisätietoja:

Jussi Kostiainen                                                               Kari Aalo                             Myynti- ja markkinointijohtaja                                          Viestintäpäällikkö jussi.kostiainen(a)helkama-auto.fi kari.aalo(a)helkama-auto.fi

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki