26.5.2016
ŠKODA VisionS Ajankohtaista & Uutta

Sivusta katsottuna VisionS ilmentää vahvuutta. Terävä kylkilinja kulkee voimakkaana koko auton korin pituudelta. Pyöräkaaret ovat kulmikkaat. Laskeva kattolinja yhdessä takaspoilerin kanssa alleviivaa vauhdikkaan olemuksen.

Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa esitelty ŠKODA VisionS edustaa brändin uutta muotoilukieltä ja vetovoimaa. Se voi näyttää tältä: tulevaisuuden katumaasturi.

Škoda julkisti uuden muotokielen suunnan vuonna 2014 VisionC-muotoilukonseptissa. Škoda VisionS osoittaa nyt, miltä brändin tulevaisuuden katumaasturi voisi näyttää.

Konepeitto vetoaa muovimateriaalin luovalla käytöllä, jossa viisteet kulkevat kohti Škoda-logoa. Leveä jäähdytinsäleikkö ja neljä kaventuvaa LED-valoa korostavat auton maasturimaista luonnetta.

Yetiä suuremman VisionS:n strategiset mitat ovat: pituus 4,70, leveys 1,91 ja korkeus 1,68 metriä. VisionS muotoilee myös brändin tutut suuret sisätilat uudelleen kolmella penkkirivillä ja tarjoamalla reilut tilat kuudelle matkustajalle.

Varsinainen tuotantoversio esitellään syksyllä Pariisin autonäyttelyssä. Suomeen autojen odotetaan rantautuvan ensi vuoden puolella. Tervetuloa kurkistamaan tulevaisuuteen!

VisionS tarjoaa tarvittaessa mukavat tilat kuudelle matkustajalle.

Konseptin ulkomuoto heijastaa ilmeikästä vetovoimaa: kaikki ääriviivat ja linjat ovat selkeitä, täsmällisiä ja teräviä. Valon ja varjon vaihtelun avulla reunat erottuvat selvästi ja luovat samalla voimakkaita tehosteita koverille ja kuperille pinnoille.