16.8.2018
ŠKODA Yksityisleasing tekee autoilusta helppoa Ajankohtaista & Uutta

Kimmo Mattilan mielestä ŠKODA Yksityisleasing on erinomainen ratkaisu, koska autoon ei tarvitse sitoa pääomaa.

Uuden auton hankkiminen on helpompaa kuin koskaan. Valitset vain mieleisesi mallin, tankkaat ja peset. ŠKODA Yksityisleasing hoitaa kaiken muun tarjoten vapautta elämiseen.

ŠKODA Yksityisleasing on nimensä mukaisesti yksityishenkilöille suunnattu rahoitusvaihtoehto, jolla saat käyttöösi upouuden Škodan pelkällä kuukausimaksulla.

Yksityisleasing on huoleton, helppo, riskitön, turvallinen ja moderni tapa autoilla. Sen ansiosta sinun ei tarvitse miettiä auton ostamiseen ja omistamiseen liittyviä kustannuksia”, Helkama-Auto Oy:n Sales Planning Manager Petri Gesterberg kertoo.

Kun teet ŠKODA Yksityisleasing -sopimuksen, maksat vain auton käytöstä. Huoleksesi jää lähinnä huoltokirjan mukaisista huolloista sopiminen, ja niistäkin autosi osaa muistuttaa sinua ennakkoon.

Hinnoittelu perustuu kiinteähintaisiin kuukausieriin, elämäntilanteeseesi sopivaan sopimusaikaan sekä ajokilometreihin. Kun kuukausittain maksettava summa on tiedossa, kulut on helppo budjetoida talouden muihin menoihin.

Yksityisleasing -sopimuksen voi tehdä vuodesta viiteen vuoteen ja 10 000 kilometristä 200 000 kilometriin. Mikäli kilometrimäärät muuttuvat matkan varrella, niitä voidaan muokata joustavasti.

”Voit valita ŠKODA-mallistosta juuri sellaisen auton ja varusteluvaihtoehdon kuin haluat ilman minkäänlaista käsirahaa. Auto on kuin omasi, mutta sillä erotuksella, että rahasi eivät ole sidottu omistamiseen”, Gesterberg sanoo.

Nykyisen autosi myynti sujuu vaivattomasti ŠKODA-jälleenmyyjäliikkeessä. Autosta saamasi rahat voit sijoittaa muuhun elämiseen – vaikkapa matkailuun.

Yksityisleasingin suosio kasvaa vauhdilla. Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti. Samanlaista kehitystä odotamme myös Suomessa”, Gesterberg toteaa.

”ŠKODA Yksityisleasingin avulla ajat aina uudella ja tarpeittesi mukaisella autolla. Kun sopimuskausi päättyy, voit vaihtaa helposti uuteen Škodaan eikä sinun tarvitse huolehtia vanhan auton myynnistä.”

ŠKODA Yksityisleasing kattaa

1. kaikki autoon liittyvät rahoituskustannukset
2. määräaikaishuollot ja sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
3. pientarvikkeet, kuten pyyhkijänsulat ja polttimot sekä auton öljyt ja jäähdytysnesteet huollon yhteydessä
4. huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
5. kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden vaihdot ja uusinnat
6. katsastusmaksut
7. ŠKODA Ajoturva -tiepalvelun 24/7
8. lisäksi voit liittää sopimukseen liikenne- ja kaskovakuutuksen

Rapid on kuin pieni farmariauto, jossa on kaikki ja vielä enemmän, Kaija Kettunen sanoo.

Onni on uusi ja huoleton auto

Rapid Spaceback 1.0 TSI 95 Clever

Kaija Kettusella oli tarve hankkia uusi auto vanhan auton tilalle neljäksi vuodeksi. ”Olen täyttänyt 75 vuotta ja ajan paljon Kirkkonummen kodista mökille Siuntioon. Koska olen ajatellut myyväni mökin, kun täytän 80, pohdin, miten ratkaista autotarve tuleville mökkivuosille.”

Kaija huomasi lehdessä ŠKODA Yksityisleasing -ilmoituksen. ”En ollut aiemmin aiheesta kuullutkaan, mutta kyselin lähipiiriltä mielipidettä. Kaikki pitivät sekä automerkkiä että Yksityisleasingia hyvänä asiana, joten siitä se sitten lähti.”

”Laskin kuukausimaksun, kerroin sen neljällä vuodella ja totesin loppusumman hyväksi vaihtoehdoksi hankkia uusi auto. Kun neljän vuoden kuluttua luovun mökistä, loppuu myös ajamisen tarve eikä minun tarvitse huolehtia edes auton myynnistä.”

Rapid Spaceback on Kaijan tarpeisiin kaikin puolin sopiva. ”Autoa on mukava ajaa ja se on ilo silmälle. Rapid on kuin pieni farmariauto, jossa on kaikki ja vielä enemmän. Peruutustutka on näppärä apuri, sillä se osaa varoittaa jopa mökkipihan rhodo-pensaasta.”

Tutustu laajaan Škoda-mallistoon tästä
Lisää ŠKODA Yksityisleasingistä tästä

Annu ja Arttu Rantanen tekivät ŠKODA Yksityisleasing -sopimuksen neljäksi vuodeksi. He ovat olleet tilavaan Octaviaansa erittäin tyytyväisiä.

Paras vaihtoehto ikinä

Octavia Combi 1.0 TSI Style DSG

”Meillä on Artun kanssa paljon kokemusta käytetyistä autoista, joita olemme vaihtaneet parin vuoden välein aina vähän uudempaan. Koska remontteihin meni paljon rahaa, Arttu alkoi selvittää vaihtoehtoja. Parhaaksi vaihtoehdoksi nousi ŠKODA Yksityisleasing”, Annu Rantanen kertoo.

”ŠKODA Yksityisleasing tarjoaa vaivatonta arkea ja se sopii hyvin lapsiperheen elämään. Kun tiedämme tarkalleen kuukausikustannukset, auton kulut on helppo budjetoida eikä tule yllätyksiä.”

Annulla ja Artulla on kaksi tytärtä: Kerttu (6 v) ja Elsi (8 kk). Arttu käyttää autoa työajoon ja vapaa-ajalla mökkeillään koko perheen voimin. Kilometrejä kertyy vuodessa noin 18 000.

”Octavia Combin valitsimme ennen kaikkea auton koon ja runsaiden tavaratilojen takia. Lapsiperheellä riittää aina yllättävän paljon kuskattavaa. Uuteen autoomme kaikki mahtuu mukaan ja tilaa on myös perheen kasvulle”, Annu hymyilee.

Annu ja Arttu tekivät ŠKODA Yksityisleasing -sopimuksen neljäksi vuodeksi. Kilometrimäärä on 20 000 vuodessa.

”Yksityisleasing on kerrassaan vaivaton vaihtoehto. Viemme vain auton huoltoon, kun auto niin kertoo. Mistään ei tarvitse huolehtia. Octaviasta on tullut osa perhettämme.”

Tutustu laajaan Škoda-mallistoon tästä
Lisää ŠKODA Yksityisleasingistä tästä

Helppo tapa hankkia uusi auto

Octavia Combi 1.5 TSI Style DSG

Kimmo Mattila on tyytyväinen mies, sillä ŠKODA Yksityisleasing on osoittautunut hyväksi vaihtoehdoksi hankkia uusi auto.

”Autoliikkeen kanssa oli helppo päästä yhteisymmärrykseen. Kuukausittaiset kustannukset ovat kohtuulliset ja lisäksi autoliike lunasti vanhan autoni kelpo hintaan.”

”Koen ŠKODA Yksityisleasingin hyväksi ratkaisuksi, koska autoon ei tarvitse sitoa pääomaa. Auton kulut on helppo ennakoida, kun katsastukset, huollot, mahdolliset vikakorjaukset sekä renkaat vaihtotöineen sisältyvät sopimukseen. Omalle vastuulle jää lähinnä tankkaaminen sekä vakuutuksen ja verojen maksaminen.”

”Škoda oli helppo valinta myös siksi, että aiemmat omistamani kolme Škodaa olivat osoittautuneet niin luotettaviksi ja hyviksi autoiksi. Valinta kohdistui luontevasti Octavia Combiin auton erinomaisen tavaratilan vuoksi.”

Työelämässä kilometrejä kertyi mittariin kymmeniätuhansia vuodessa. ŠKODA Yksityisleasing -sopimuksen nyt eläkkeellä oleva Mattila teki neljäksi vuodeksi 10 000 kilometrin vuosivauhdilla.

Tutustu laajaan Škoda-mallistoon tästä
Lisää ŠKODA Yksityisleasingistä tästä

Kimmo Mattila

Helsingissä asuva Jouni Lamberg ajaa Octaviallaan vuodessa noin 20 000 kilometriä.

”Autoa ei ole pakko omistaa”

ŠKODA Octavia Combi 1.5 TSI Style DSG

Jouni Lamberg työskenteli pitkään työssä, jossa auton tarve oli lähes päivittäistä. ”Koska auto oli aina käytössä työnantajan puolesta, auton omistaminen ei ollut itselleni koskaan ajankohtaista”, Lamberg sanoo.

Kun työkuviot muuttuivat ja oli aika miettiä, miten hankkia auto, ŠKODA Yksityisleasing osoittautui luontevaksi ja elämäntilanteeseen sopivaksi vaihtoehdoksi.

”Vertailin eri vaihtoehtoja ja vakuutuin palvelun sisällöstä. Vaikutuksen teki myös Octavia Combin tilavuus, hinta-laatu-suhde sekä varustelutaso. Autossa on hulppeat tilat niin golfbägeille kuin perheen koiralle.”

Helsingissä asuva Jouni teki ŠKODA Yksityisleasing -sopimuksen kolmeksi vuodeksi. Kilometrejä kertyy kolmessa vuodessa noin 60 000.

”Otin sopimuksen kaikin herkuin vakuutuksineen päivineen. ŠKODA Yksityisleasing on helppo, näppärä ja vaivaton vaihtoehto. Kotitalouden budjetin ylläpito on nyt helppoa, koska kuukausimaksut ovat täsmällisesti tiedossa. Onhan se kätevää, kun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin ajamisesta. Kolmen vuoden kuluttua voin vaihtaa näppärästi auton taas uuteen.”

Tutustu laajaan Škoda-mallistoon tästä
Lisää ŠKODA Yksityisleasingistä tästä