18.8.2017
Škodaa ja sirkushuveja Škoda Sponsoroi

Hämmästyttävä Cirque du Soleil on ollut oleellinen osa Las Vegasin showmaailmaa jo viimeisen 20 vuoden ajan.

Viihdemaailma kohtaa autoteollisuuden Škodan ja Cirque du Soleilin yhteistyön myötä. Syksyllä aurinkosirkus nähdään myös Suomessa.

TEKSTI JA KUVAT / ŠKODA Auto

Škoda on solminut yhteistyösopimuksen maailmankuulun Cirque du Soleilin kanssa. Kanadalainen uuden sirkuksen viihdeyritys tunnetaan kaikkialla maailmassa kiehtovista produktioistaan ja poikkeuksellisen lahjakkaista taitelijoistaan.

Yli 180 miljoonaa katsojaa on nähnyt Cirque du Soleilin esityksen reilun 30 vuoden aikana. Tänä vuonna aurinkosirkus kiertää maailmaa kymmenen eri esityksen kiertueina, joista moni suuntautuu Škodan markkina-alueille Euroopassa.

Laatua ja tarkkuutta

Esityksissään Cirque du Soleil vie yleisön hämmästyttävän akrobatian, lumoavien koreografioiden ja kiehtovien hahmojen maailmaan. Kanadalaisryhmä luo jatkuvasti uusia innovatiivisia esityksiä tuoden ne suuren yleisön ulottuville eri puolilla maailmaa.

Škodaa ja sirkusryhmää yhdistävät insinööritaidon tarkkuus ja korkeat laatuvaatimukset. Esitystensä ylöspanolla, teknisellä varustuksella ja taiteellisella toteutuksella Cirque du Soleil osoittaa halunsa ehdottomaan täydellisyyteen. Myös Škodalla on samantasoiset vaatimukset.

Kaksi vahvaa ässää

Cirque du Soleilin tarina sai alkunsa 20 katuperformanssitaiteilijasta vuonna 1984, jonka jälkeen ryhmä on ottanut paikkansa kansainvälisenä viihdyttäjänä. Nykyään Cirque du Soleililla on yli 4 000 työntekijää, joista 1 300 on sirkustaitelijoita lähes 50 eri maasta.

Sirkusryhmällä on laaja kansainvälinen fanikunta ja lähes 10 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa. Vuosittain noin 11 miljoonaa katsojaa nauttii aurinkosirkuksen esityksistä.

Škodasta tulee yhteistyösopimuksen kautta oleellinen osa Cirque du Soleilin markkinointia, mikä näkyy niin mainonnassa, painotuotteissa, tv-mainoksissa ja internetissä kuin kiertueilla, VIP-tilaisuuksissa ja promotilaisuuksissa. Yhteistyöstä on sovittu vuoteen 2021 saakka.

Cirque du Soleil Suomessa

Huippuarviot maailmalla kerännyt Cirque du Soleil -tuotanto Varekai saapuu lokakuussa Suomeen.

Show nähdään Helsingin Hartwall Arenalla seitsemässä näytöksessä.

to 5.10. klo 19
pe 6.10. klo 15.30
pe 6.10. klo 19
la 7.10. klo 14.30
la 7.10. klo 18
su 8.10. klo 14.30
su 8.10. klo 18