Škodalle neljä Auto Trophy 2017 -palkintoa

Mladá Boleslav 1. Joulukuuta 2017. Saksalaisen Auto Zeitung -autolehden lukijat ja online-tilaajat äänestivät Škodan parhaaksi tuontiautomerkiksi. Tämä oli jo kahdeksas kerta, kun perinteikäs Škoda voitti arvostetun Auto Trophy -tuontiautomerkkipalkinnon. Myös ŠKODA OCTAVIA on jo moninkertainen voittaja: tämä perheautokokoluokan auto valittiin kolmannen kerran peräkkäin luokkansa parhaaksi tuontiautoksi. Kolmannen Auto Trophy -palkinnon voitti ŠKODA SUPERB ylemmän keskikokoluokan tuontiautojen sarjassa.

Škodalla on pitkät perinteet Auto Zeitung -lehden lukijoiden ja online-tilaajien suosikkina. Tämänvuotisessa Auto Trophy -äänestyksessä Škoda ylsi voittoon tuontiautomerkkien sarjassa viidennen kerran peräkkäin saamalla 14,2 % kaikista äänistä. Kaikkiaan Škoda on saanut tämän tittelin jo kahdeksan kertaa.

Moninkertainen Auto Trophy -luokkavoittaja on myös ŠKODA OCTAVIA. Škodan suosituin automalli keräsi tänä vuonna 17,7 % äänistä perheautokokoluokan parhaan tuontiauton sarjassa. Siten ŠKODA OCTAVIA teki hattutempun voitettuun saman sarjan myös vuosina 2015 ja 2016. Kaiken kaikkiaan kyseessä on jo Octavian kuudes Auto Trophy -voitto.

Myös ŠKODA SUPERB on tähän mennessä voittanut yhtä monta Auto Trophy -palkintoa. Tänä vuonna 24,7 % äänistä kerännyt Škodan lippulaivamalli palkittiin vuoden parhaalla ylemmän keskikokoluokan tuontiauton palkinnolla.

Uusi kompaktikokoluokan katumaasturi ŠKODA KAROQ liittyi nyt heti ensiesittelyvuotenaan Škodan menestyneiden automallien joukkoon. Uusin ŠKODA-automalli sai 19,1 prosenttia annetuista äänistä, ja sillä se valittiin vuoden parhaaksi Saksassa alle 25 000 euroa maksavaksi ulkomaiseksi kaupunkimaasturiksi. Kaikille ŠKODA-automalleille ominaiseen tapaan KAROQ keräsi pisteitä tunteisiin vetoavalla muotoilulla, nykyaikaisillä liitettävyysmahdollisuuksilla, reilunkokoisilla tiloilla, erinomaisella mukavuudella ja monilla Simply Clever -ratkaisuilla.

Tämänvuotinen Auto Zeitung -lehden lukijaäänestys oli jo kolmaskymmenes. Auto Trophy -palkinnoilla on vuodesta 2014 ollut nimilisäyksenä ”Maailman parhaat autot”, sillä Bauer Media Groupin kaikkiaan 15 kansainvälisen autolehden lukijat ja online-tilaajat voivat osallistua äänestykseen. Vuonna 2017 äänestyksessä oli kaikkiaan 41 190 osallistujaa. Saksankielisissä maissa äänestäjät valitsivat suosikkinsa 20 eri sarjassa, ja kansainvälisesti äänestettiin kahdeksassa sarjassa. Škodan voitot tulivat Saksasta.