30.9.2017
TAHDON! Lifestyle

Ylellinen Superb L&K sopii arkeen ja juhlaan. Maija ja Rikhard Murto testasivat autoa hääkäyttöön ja vaikuttuivat.

Unelmien häät on tehty rakkaudesta, aurinkoisesta tunnelmasta, viihtyisästä miljööstä ja ihanista ihmisistä. Lisäluksusta tarjoilee Superb, joka tekee ainutlaatuisesta päivästä vieläkin erityisemmän.

TEKSTI: SARI OKKO / KUVAT: ESKO TUOMISTO

Perinteen mukaan morsiamella tulee olla häissään jotain uutta, vanhaa, lainattua ja sinistä. Perinne juontaa juurensa viktoriaaniseen Englantiin 1800-luvulle asti. Suomessakin häihin on aikojen saatossa liittynyt monia erilaisia riittejä, mutta uuden, vanhan, lainatun ja sinisen ”loru” on niistä se pysyvin.

Erityinen päivä ansaitsee ainutlaatuiset puitteet. Tänään niitä tarjoilevat Superb L&K ja Sipoon vanha kirkko.

Jotain uutta symboloi morsiamen astumista kohti uutta elämänvaihetta. Vanha merkitsee kunnioitusta ja sidosta perheeseen ja sukuun, josta morsian on lähtöisin. Samaan kategoriaan kuuluu lainattu, mikä tuo myös onnea kantajalleen. Sininen suojelee morsianta sekä toimii ikuisen rakkauden vertauskuvana.

Kaikkea tätä on myös Maijan ja Rikhardin häissä. Jotain upouutta pääsi edustamaan Superb L&K, kun nuoripari Murto toteutti unelmaansa jo kuukautta ennen varsinaista h-hetkeä.

Superbin ylellinen sisustus, vaaleat nahkapenkit ja elegantti tyylikkyys tekevät vaikutuksen. Kokonaisuuden kruunaa kattoikkuna.

Varustelu tekee vaikutuksen

Kuvausillaksi osuu heinäkuun aurinkoisin ilta. Sipoon kirkonkylässä sijaitseva keskiaikainen harmaakivikirkko on suosittu vihkikirkko, mikä istuu kesäiseen idylliin täydellisesti. Hääautoksi kirkon edustalle lipuu Superb L&K , joten ilmassa on suuren juhlan tuntua.

Auton ulkonäkö, upea varustelu ja viimeistellyt yksityiskohdat ihastuttavat. Auto näyttää ja tuntuu sopivan hääautoksi paremmin kuin hyvin.

”Todellakin, sillä iso ja kuohkea häämekko tarvitsee tilaa, jota tässä autossa riittää. Kattoikkuna, nahkapenkit sekä ylellinen, vähäeleinen ja tyylikäs sisustus sopivat häiden tunnelmaan”, Maija intoilee.

Riki on samoilla linjoilla. ”Vaikuttava kokemus. Superbin sisätilat, erittäin miellyttävät penkit, kaikenpuolinen tyylikkyys sekä auton hiljaisuus tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Tämä pistää miettimään uuden auton hankintaa”.

Muusikon mukainen valinta

Riki tunnustautuu suureksi Škoda-faniksi. Oma autovalinta on osunut jo kahdesti Octaviaan, sillä Škoda on ongelmaton, luotettava ja kestävä auto. Octavia on omassa kokoluokassaan myös erityisen tilava.

”Meidän perheelle suuri tavaratila on äärimmäisen tärkeä, koska Riki tekee muusikkona paljon keikkamatkoja omalla autolla. Octaviaan mahtuvat heittämällä niin rummut, lastenvaunut kuin iso kuljetuskoppi koirille”, Maija kertoo.

”Auton valintaan vaikuttavat erityisesti luotettavuus, hyvä hinta-laatu -suhde sekä merkin status”, Riki lisää.

Aurinko alkaa hiipiä pilviverhon taakse ja kesäilta hiipua, kun katseet kääntyvät Sipoon vanhan kirkon edustalla vielä kerran Superbiin. ”On se komea”, hääpari huokaa.